LED lampen: kostenbesparend en goed voor het milieu!

0
11
blog placeholder

 
Led verlichting is hip en happening. Als mensen op zoek gaan naar nieuwe verlichting voor in huis kiezen mensen steeds vaker voor de LED lamp in plaats van de ouderwetse gloeilamp. Een gloeilamp en halogeenlamp wordt verhit door midden van een gloeidraad. Het nadeel hiervan is dat maar 5% van de totale energie wordt omgezet naar licht. Het is erg inefficiënt in vergelijking met led verlichting.
 
Consumenten kiezen dus steeds vaker voor led verlichting. De voornaamste reden voor deze keuze is de kostenverlaging. Led verlichting wordt namelijk gekenmerkt door kosten besparing. Daarnaast is de levensduur van een LED langer dan van een gewone lamp. De levensduur van een LED lamp is gemiddeld 35.000 tot 50.000 uur, en dat is langer dan een gewone gloeilamp waarvan de levensduur gemiddeld 750 tot 2000 uur is.
 
Daarnaast zijn led lampen erg functioneel que design. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld led spotjes, led kaarsen etc. Led lampen kom overal in terug, in een wandlamp, in de tuinverlichting, plafondverlichting, noem maar op. Ze zijn functioneel in die zin qua functie in het huis. Ze kunnen overal in terugkomen, tuin, woonkamer, badkamer, overal!
 
Naast dat consumenten kiezen voor led verlichting kiezen ook veel bedrijven voor led verlichting. Veel bedrijven hebben duurzaam ondernemen als een van de speerpunten van hun bedrijf, en daar hoort ook energiebesparing en milieuvriendelijkheid bij. Energiebesparing en duurzaamheid zijn de voornaamste redenen om led verlichting te nemen. Ook wordt er in modewinkels veel gebruik gemaakt van led verlichting omdat je er mooie nuances mee kan aanbrengen in de winkel. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here