Kies jij voor prepaid?

0
14
blog placeholder

Ondanks dat prepaid dus lang niet meer zo populair is als dat een aantal jaren geleden nog het geval was is er nog altijd veel vraag naar prepaid. Want ondanks alle abonnementen die er tegenwoordig zijn af te sluiten zijn er nog altijd mensen die hun telefoon niet elke dag gebruiken en daardoor dus meer tevreden zijn met prepaid dan met een abonnement.

Kosten van prepaid

De kosten voor prepaid zitten natuurlijk in de belkaart. Je koopt een belkaart en op die manier kun je je telefoon opwaarderen. Meestal kun je belkaarten vanaf 10 euro kopen. Hoe lang je precies met het beltegoed dat je hebt opgewaardeerd zult doen is volledig afhankelijk van de tarieven van de provider die je gekozen hebt. En omdat de verschillen groot zijn voor wat betreft de prijs zullen de verschillen per provider dus ook groot zijn voor de periode die je met je beltegoed zult doen. Het lijkt dan ook het meest logisch te zijn om eerst eens te kijken waar je goedkoop kunt bellen voordat je een beslissing maakt. Een goede beslissing voor de goedkoopste prepaid provider kan immers de duurzaamheid van je beltegoed bevorderen.

Prepaid met of zonder telefoon

Met prepaid kun je net als met een abonnement kiezen om dit met een telefoon te combineren of om gewoon een losse prepaid kaart te kopen en deze in je telefoon te stoppen. Vaak is het zo dat wanneer je prepaid met een telefoon combineert je nog een leuk bedrag aan gratis beltegoed krijgt. Overigens is dit met een losse prepaid kaart soms ook zo, in verband met aanbiedingen die providers regelmatig hebben. Je kunt prepaid dus in de vorm gieten die je zelf wilt en je kunt ook zo goedkoop maken als je wilt. Je kunt providers vergelijken op http://www.goedkopeprepaid.net/providers-vergelijken en zo zien wie er goedkoop is en wie niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here