Kies je ook voor sim only?

0
9
blog placeholder

Met het bestellen van een sim only abonnement haal je gewoon een zeer goedkoop telefooon abonnement in huis. Je kent vast wel die mensen die iedere maand opnieuw zo’n 60 à 70 euro kwijt zijn voor een telefoon abonnement. Dit zijn natuurlijk bizar hoge bedragen om maandelijks even af te tikken, maar deze uitzonderlijk hoge bedragen voor een telefoon abonnement zijn uiteraard wel goed te verklaren. Als je namelijk een heel duur toestel kiest samen met een abonnement zul je echt wel op deze bedragen uit kunnen komen. Met een nieuw toestel bedoelen we bijvoorbeeld een nieuwe iPhone of iets dergelijks.

Weinig data, veel betalen

Het vervelende van het kiezen van bijvoorbeeld een iPhone met een abonnement is dat je niet eens gek veel data tot je beschikking hebt en toch dus die hoge bedragen van 60 à 70 euro per maand of zelf meer kwijt bent. Zou je dezelfde data kiezen bij een sim only abonnement, dan zou je waarschijnlijk al voor slechts 15 euro per maand klaar zijn. Dat is nu eenmaal wat de verschillen zijn.  En wil je per se met je tijd mee blijven gaan voor wat betreft mobiele telefoons, dan betaal je daar dus een flinke prijs voor als je telkens opnieuw een telefoon abonnement hierbij afsluit.

Daarom kies je sim only!

Sim only is goedkoop en sim only is flexibel. Nou, meer redenen heb je eigenlijk niet nodig om het eens te gaan proberen. En we garanderen je dat wanneer je de lage kosten eenmaal gewend bent je gewoon niet meer anders zult willen. Wil je meer weten over sim only, bekijk dan de website www.simonlygoedkoopste.nl en lees meer over providers en waar sim only abonnementen zijn af te sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here