Is de HTC 8X de ultieme Windows Phone 8 telefoon?

0
11
blog placeholder

HTc presenteerde hun Windows Phone 8 HTC 8X toestel in september. Het toestel werd met veel applaus ontvangen mede dankzij het mooie design. In oktober kwam deze in de winkels te liggen. Het toestel heeft een 4.3 inch HD scherm met 1280 x 720 pixels. Daarnaast heeft hij een SnapDragon S4 dual core processor met 1.5 Ghz. In de 8X zit Beats Audio verwerkt waardoor het toestel een prachtig geluid geeft.  Klik hier voor meer informatie over de HTC 8X.

Samsung was het eerste telecom merk dat een Windows 8 toestel presenteerde aan de wereld. Dit was de Samsung Ativ S.  De smartphone heeft een 4,8 inch HD Super Amoled scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast heeft het toestel een 1.5 GHz dual core processor met 1 GB werkgeheugen. De Ativ S was vertraagd geleverd en komt deze maand naar ons land toe. Een geduchte tegenstander voor de HTC 8X.

Nokia kwam aan het einde van het jaar met hun Nokia Lumia 920 Windows Phone 8 smartphone. Het prijskaartje bij deze telefoon ligt een stuk hoger dan de toestellen hierboven maar dat is ook terug te zien in de specificaties. De 1.5 Ghz dual core processor wordt ondersteund door 1 GB aan werkgeheugen. Het toestel heeft een hele goede camera met PureView technieken wat voor prachtige plaatjes zorgt. Daarnaast kan het toestel draadloos opgeladen worden dankzij Qi technieken.

Gezien de verkoopcijfers doet de HTC 8X het heel goed, gevolgd door de Lumia 920 en dan de Ativ S. Echte harde cijfers zijn er nog niet omdat de telefoons nog niet zolang uit zijn. Over enkele maanden kan er pas een winnaar worden uitgekozen. Daarnaast hebben Nokia en HTC ook nog budget versies uitgebracht genaamd de HTC 8S en de Nokia Lumia 620. Dus dit zou de verkoop ook nog sterk kunnen beinvloeden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here