iPhone het meest verkochte Apple toestel

0
16
blog placeholder

Niet meer weg te denken uit ons leven. Het begon natuurlijk allemaal met de iPhone, waarna vele grote telefoon producten volgden. De iPhone zorgde daarentegen wel voor tegenvallende omzetten bij concurrenten. Het aantal htc abonnementen is sinds de iPhone bijvoorbeeld sterk gedaald. Dat is met veel andere merken gebeurt. Sinds de opkomst van de iPhone hebben zij veel omzet verloren. Het is eigenlijk alleen de Samsung Galaxy S3 geweest die enige tegenstand heeft kunnen bieden tegen de dominantie van de iPhone. Het is dan ook niet onlogisch dat de Galaxy S3 niet veel verschilt van de iPhone.

De iPhone is wereldwijd het beste verkochte mobiele toestel en blijft zich innoveren. Inmiddels is de iPhone 5 al enige tijd op de markt en is zelfs al de nieuwe iPhone 5s aangekondigd door geruchten wereldwijd. Of de nieuwe iPhone echt de iPhone 5S genoemd zal worden zal nog moeten blijken. De iPhone 5s zal qua vormgeving waarschijnlijk hetzelfde zijn als de iPhone 5, maar kent een aantal nieuwe features. Welke dit precies zijn is nog niet duidelijk, maar dit zal snel duidelijk worden.

Voorheen was de iPhone alleen verkrijgbaar bij T-Mobile, waardoor de consument gebonden was aan bepaalde iPhone abonnementen en prijzen. Tegenwoordig is de iPhone niet meer exclusief onder gebracht bij een provider, waardoor u als consument kunt profiteren van de beste iPhone prijzen en aanbiedingen. Er zijn ontzettend veel iPhone abonnementen beschikbaar, waardoor u altijd de beste prijs zult betalen. Misschien maakt het grote aanbod aan abonnementen en prijzen alles ook wel wat verwarrender, maar gelukkig zijn er vele sites op internet te vinden die de beste iPhone aanbiedingen voor u vergelijken en overzichtelijk op een rijtje zetten. Beschikt u nog niet over een iPhone en wilt u toch overstag gaan? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe iPhone en profiteer van de beste deals!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here