iPhone 5S specificaties

0
5
blog placeholder

Wil je de iPhone 5s kopen? Lees dan de verdere specificaties van deze smartphone.

Design iPhone 5S

Qua design zal het design van de iPhone 5S identiek zijn aan de iPhone 5, dus als je het design mooi vindt van de iPhone 5 dan zit je gebakken. Als je het design maar niets vindt, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere smartphone. Maar eerlijk is eerlijk, de iPhone 5 is een van de meest begeerde smartphones op dit moment.

Scherm iPhone 5S

De resolutie van het scherm van de iPhone 5S zal hoger zijn dan bij de iPhone 5, de verwachte resolutie zal 1136 x 640 pixels worden. Daarnaast zal de technologie van het scherm ook veranderen waarschijnlijk, de iPhone 5s zal het nieuwe IGZO materiaal gebruiken. Hierdoor zou de iPhone 5S energiezuiniger worden en de kleurweergave zou nog helderder worden.

Snelheid iPhone 5S

De iPhone 5S zal een snellere processor krijgen, wel te verstaan een A7 processor, hierdoor zal de iPhone 5S aanzienlijk sneller zijn, dan haar voorganger. Het zou best kunnen dat het een Quad Core processor heeft, maar dat weten we nog niet zeker, dus dat is even afwachten.

iOS 7 iPhone 5S

De iPhone 5S zal draaien op de nieuwste besturingssysteem iOs 7. Tot nu toe waren de iOS versies bijna allemaal identiek aan elkaar, maar bij de iOS 7 zullen zelfs de icoontjes veranderd worden. Nieuwe functies zullen onder andere zijn dat er meer WiFi opties zullen zijn, AirDrop, welke ervoor zorgt dat je via WiFi gemakkelijk bestanden kunt rondsturen. Daarnaast zullen er meer camera opties zijn. Zo zul je in slow-motion kunnen opnemen!

Camera iPhone 5S

De camera van de iPhone 5S zal een 12 megapixel camera zijn met veel meer opties dan voorheen. Zoals ik al hierboven noemde zal de mogelijkheid tot opname in slow-motion ervoor zorgen dat de camera weer een hot topic is voor iPhone gebruikers.

Dit waren de belangrijkste specificaties van de iPhone 5S. Wil je de iPhone 5S kopen, dan zal dat ongetwijfeld een goede keus zijn, aangezien tot nu toe Apple nooit de consument heeft teleurgesteld met hun smartphones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here