iPhone 5c en 5s verkoop het eerste weekend in

0
6
blog placeholder

Apple heeft vrijdag de iPhone 5c en iPhone 5s officieel beschikbaar gesteld in Nederland. Andere landen zoals de VS en het Verenigd Koninkrijk waren al eerder aan de beurt om de nieuwe iPhones te bestellen. De twee mobiele telefoons worden tegelijk ter beschikking gesteld voor Nederlanders. De mobiele telefoons zijn vanaf eergisteren te kopen bij webwinkels zoals Studentmobiel, Belsimpel en de Apple Store. Onder andere KPN, Hi, T-Mobile en Vodafone heben de mobiele telefoons vanaf vanaf vrijdag in het assortiment. Om acht uur precies was de Amsterdam Apple Store vrijdag geopend. In de rij bij de deur van de Amsterdam Apple Store waren de allereerste iPhone supporters sinds woensdag al te vinden.

Wat is er nieuw aan de iPhone 5S en 5C?
De iPhone 5s beschikt over een nieuwe A7 processor, TouchID en een betere sensor voor bewegingen. De iPhone 5s is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zilver en champagne. De prijs van het 16 GB model is 699 euro, 799 euro voor de 32 GB versie en 899 euro voor de 64 GB versie. Meer weten over iPhone 5S? Hier is een uitgebreide review te vinden van de telefoon.
 
iPhone 5C
De iPhone 5c neemt de plek in van de iPhone 5 dat niet meer beschikbaar zal zijn. De binnenkant van de 5C lijkt erg veel op de iPhone 5. De iPhone 5c beschikt over een 8 megapixel camera en 32bit processor. De iPhone 5c is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, geel, roze en wit. De prijs van het 16 GB model is 599 euro en 699 euro voor de 32 GB versie.
 
De mobiele telefoons zijn vanaf vrijdag bij de webwinkels ook beschikbaar in combinatie met een mobiele telefoon abonnement. De iPhone prijzen variëren bij een mobiele telefoon abonnement. Naarmate de maandprijs duurder wordt gaat de prijs van de iPhone minder worden. De iPhone 5c is bijvoorbeeld bij een mobiele telefoon abonnement van 54 euro per maand 0,-.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here