iPhone 4 scherm vervangen kun je je zelf!

0
11
blog placeholder

Een iPhone 4 scherm vervangen kun je zelf!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij de kwetsbare schermen van smartphones! Veel gebruikers van de iPhone 4 zijn in de veronderstelling, dat ze hun telefoon bij krassen of barsten in het scherm moeten opsturen naar  Apple. Een handeling die vaak enkele weken in beslag neemt, als je het via een telecomprovider regelt. Op voorhand lijkt het dus niet aantrekkelijk, om ook maar te denken aan het vervangen van je scherm. Dan zijn er natuurlijk nog alternatieven, zoals het laten vervangen van je scherm door de plaatselijke “telefoonboer”. Deze zitten in alle middelgrote steden en bieden vaak de service “klaar terwijl u wacht. Voor een euro of 100 loop je binnen een half uurtje naar buiten met een gerepareerde smartphone.

Wat veel mensen echter niet weten, is dat je het iPhone 4 scherm zelf kunt vervangen tegenwoordig; voordeliger en sneller dan een tripje naar de stad. Het internet kent een aantal betrouwbare aanbieders, die je van een volledige reparatieset kunnen voorzien tegen scherpe prijzen. In de bijgeleverde handleiding leer je stap voor stap het scherm te demonteren en vervolgens te vervangen voor de nieuwe.

Mocht je het niet aandurven, om zelf aan de slag te gaan met je iPhone 4 scherm, dan kun je het scherm ook laten vervangen. Nederland heeft een heel aantal gespecialiseerde servicepunten, waar je scherm vaak al binnen een paar uur is vervangen, waarna je iPhone 4 weer als nieuw oogt.
Het vervangen van een iPhone 4 scherm kan dus veel eenvoudiger en voordeliger, dan veel mensen denken. Na het repareren van je scherm is een screenprotector aan te raden om dergelijke ongemakken in de toekomst te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here