iPad hoes met toetsenbord zijn in verschillende uitvoeringen

0
9
blog placeholder

Zoals ik al vertelde zijn er steeds meer mensen die een iPad hoes met toetsenbord kopen. Dit komt gewoon omdat dit een stuk handiger is. Het is niet fijn om elke keer hele lappen tekst te typen op een digitaal toetsenbord.

Maar goed welke iPad toetsenbord past nou het beste bij jou. Overigens heb je iPad toetsenborden die geschikt zijn voor alle iPad electronica van iPad 2, 3 en 4 tot de iPad mini.

  • Je hebt iPad toetsenbord zonder hoes, deze zijn vaak van aluminium. Deze zijn aardig stabiel en kun je aansluiten via bluetooth. Het is inprincipe dezelfde uitvoering als de toetsenborden die je bij je een iMac krijgt. Het is mogelijk om deze iPad toetsenborden in verschillende kleuren te krijgen. Prijsklasse liggen allemaal tussen de 30 en 100 EU.
  • Wil je wel een iPad hoes met toetsenbord ( wat ik wel aanraad ) dan moet je denken aan een duurdere prijsklasse 40 EU + maar persoonlijk vind ik dit wel een stuk handiger. Ook deze zijn vaak van aluminium. Ze worden ook wel aluminium keyboard cases genoemd.
  • Dan heb je nog de meest uitgebreide versie. Dat zijn de 360 draaibaar cases met toetsenbord. Deze zijn natuurlijk ook het duurst, je hebt ze vanaf 50 EU. Deze zijn ook verkrijgbaar in alle kleuren. Ook denk ik dat ze kwalitatief een stuk hoger liggen dan het gemiddelde. Wat ik persoonlijk ook wel fraai vind zijn de leren hoezen met daarin toetsenborden verwerkt. Je kunt dan zelf kiezen welk toetsenbord je wilt gebruiken, digitaal of fysiek.

Er zijn veel verschillende soorten te vinden, ik raad je aan om eens te kijken via www.iPadHoesToetsenbord.nl hun vergelijken een hoop van deze artikelen, zo kun je een gepaste toetsenbord voor jezelf eruit filteren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here