iPad Air kopen op vrijdag 1 november

0
4
blog placeholder

De grote vraag is dan ook of je de iPad Air moet kopen, terwijl je voor 100 euro minder een iPad Mini Retina koopt met exact dezelfde specificaties, alleen het scherm is kleiner.

iPad Air Kopen

Duidelijk is wel dat je of de iPad Air moet kopen of de iPad Mini met Retina-scherm, want de iPad 2 en de originele iPad Mini zijn zeker de verkeerde keuzes. Natuurlijk zijn ze goedkoper dan de nieuwe modellen, maar ze beschikken beide over oudere chipsets, terwijl de iPad Air en iPad Mini zijn uitgerust met een Apple A7-soc, Retina-scherm en een prachtige nieuwe behuizing. Als je een oud model gaat kopen zal je op korte termijn spijt gaan krijgen. Blijf sparen voor één van de nieuwe modellen en laat je niet meeslepen in je eigen enthousiasme.

Nu je de keuze hebt gemaakt uit een model zal je ook nog moeten kiezen voor het opslaggeheugen, maar gelukkig is deze keuze een stuk makkelijker te nemen. Als je van plan bent om de iPad Air te kopen om je computer te vervangen is het verstandig om te kiezen voor het 128GB model, maar als je de tablet ziet als iets voor erbij dan raad ik aan om het 16GB model te nemen, dat overigens altijd nog het meest verkochte model is. Voor de meeste mensen is 16GB meer dan genoeg, vooral als je de tablet alleen gebruikt voor wat simpele games, email, bezoeken van het internet en wat apps.

De iPad Air komt in twee verschillende varianten, één met alleen Wi-Fi en de ander met 4G ondersteuning. Met het eerst genoemde model is het mogelijk om een verbinding te maken met een lokaal Wi-Fi netwerk, maar het 4G model maakt het mogelijk om een sim-kaart te plaatsen, waarmee je op elke locatie kan internetten en email kan ontvangen, hoewel je natuurlijk wel in bezit moet zijn van een abonnement met data-bundel.

Opnieuw moet je de vraagstellen of je de iPad Air veel onderweg gaat bruiken of alleen thuis. Het is verder goed om te weten dat je ook je eigen telefoon kan gebruiken als gratis Wi-Fi hotspot. Hiermee kun je de internetverbinding van je telefoon delen met de iPad Air en ben je geen 4G ondersteuning nodig en hoef je ook geen extra abonnement af te sluiten.

Wij verwachten dan ook dat de iPad Air met alleen Wi-Fi en 16GB of 32GB de populairste keuze zal worden bij veel consumenten. Een iPad Air Kopen? Kijk hier voor de laagste prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here