In afwachting van de iPhone 5s

0
5
blog placeholder

De nieuwe iPhone 5s

Inmiddels is alweer de nieuwste Apple trots aangekondigd, de iPhone 5s! De iPhone 5s zal naar alle waarschijnlijkheid geen grote veranderingen in uiterlijk kennen, maar zal intern wel over een aantal mooie optimalisaties beschikken. Zo wordt er gesproken over een verbeterde camera en een vingerafdruk technologie. Apple heeft echter nog geen officele aankondigingen gedaan over de nieuwe functies van het toestel, waardoor het nog even speculeren is. Echte Apple liefhebbers zijn er echter wel over uit, al spreken zij elkaar ook nog tegen over bepaalde features. Met andere woorden, nog even afwachten. Een ding is wel zo goed als zeker,  u kunt de iPhone 5s kopen vanaf de zomer van 2013.

De iPhone door de jaren heen

Sinds de lancering van de allereerste iPhone, is de technologie op de telecom markt in een stroomversnelling geraakt. Apple was de eerste met dit revolutionaire toestel, waarna al snel de andere grote spelers op de markt varianten op het toestel gingen produceren. Zo kwamen Samsung, LG en Nokia ook met enkele “smartphone” toestellen op de markt. De technologieën werden steeds verder geoptimaliseerd en door de hevige concurrentie is op dat gebied “the sky the limit”.
Apple kwam al snel met de iPhone 3G, de iPhone 4, 4s en iPhone 5 op de markt. Alle nieuwe toestellen hadden weer nieuwe features, terwijl er in het kenmerkende design van de iPhone vrijwel geen verschil was te bespeuren. De iPhone 4 was qua uiterlijk vernieuwend en anders dan de iPhone 3. De iPhone 5 was ook weer anders in design dan de iPhone 4.
Kortom, de iPhone heeft veel te weeg gebracht door de jaren heen. Innovatief, revolutionair en bijzonder. Zo is de iPhone het beste te karakteriseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here