HTC One M8: De beste functies op een rijtje

0
8
blog placeholder

De HTC One M8 is eindelijk hier en de smartphone heeft in 2014 de nodige veranderingen ondergaan, waaronder nieuwe krachtige hardware, een behuizing die van 90% uit metaal is gemaakt en een groot aantal nieuwe software functies. In de Verenigde Staten is de smartphone al op de dag van de lancering beschikbaar, en in Nederland zullen wij aan het eind van de aan de slag mogen met het nieuwe
vlaggenschip.

HTC One M8 

Ontwerp
De HTC One M8 zet de trend voort voor de originele HTC One, dat vorig jaar al verschillende awards won voor zijn prachtige aluminium ontwerp. Dit jaar is de behuizing nog beter met een afwerking van geborsteld metaal, kleinere bezels en drie prachtige kleuren: grijs, zilver en goud. Zoals we eerder al zeiden bestaat de behuizing voor 90% uit metaal in tegenstelling tot de 70% van zijn voorganger. De gebogen achterkant zorgt ervoor dat het ontwerp zeer ergonomisch is en daardoor lekker in de hand ligt.

UltraPixel
Op de HTC One M8 zitten niet één, maar twee camera’s waarmee de diepte kan worden gemeten. Deze data kan later weer worden gebruikt voor het toepassen van speciale effecten. Je kan bijvoorbeeld een foto scherpstellen nadat deze al is genomen, het focuspunt veranderen, 3D effect toepassen of de voor- of achtergrond vervagen voor een artistiek effect.

BoomSound
Met de audiokwaliteit heeft het op de verschillende HTC smartphones altijd al wel goed gezeten, maar de HTC One M8 tilt de kwaliteit naar een nog hoger niveau dankzij de nieuwe en verbeterde BoomSound stereo speakers aan de voorzijde. De speakers beschikken beide over een versterker en hebben een maximale sterkte van rond de 95 decibel. Maar zelfs op het hardste volume blijft de audio kraakhelder dankzij de software van HTC.

HTC BlinkFeed
Net zoals op zijn voorganger is BlinkFeed ook op de HTC One M8 beschikbaar. De dienst maakt het mogelijk om een persoonlijke feed te creeeren die bestaat uit je favoriete nieuwsbronnen en informatie van je sociale netwerken. Alles is volledig aan te passen, zodat je alleen de informatie ziet die relevant voor je is. Daarnaast zal de dienst alleen maar beter worden, aangezien ontwikkelaars van derde partijen nu ook toegang krijgen tot de ontwikkeling.

Een HTC One M8 kopen is vanaf april mogelijk in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here