Het leasen van een telefoon

0
9
blog placeholder

Als je bepaalde zaken leaset weet je al van tevoren dat deze niet van jou zijn, maar van de partij die deze zaken aan jou verschaft. Wel kun je gewoon gebruik maken van de spullen alsof deze van jou zijn. Dat is ook precies het aantrekkelijke van leasen. Omdat de spullen die je leaset namelijk niet van jou zijn heb je wel de lusten, maar niet de lasten.

Leasen erg gunstig, zeker bij schade

Als je een telefoon gaat leasen middels toestel lease heb je een groot voordeel tegenover iemand die een telefoon koopt. Het is namelijk zo dat wanneer je telefoon beschadigd raakt je deze gewoon kunt opsturen naar je provider. Deze zal zorg dragen voor de reparatie, maar dat niet alleen, want zij zullen er tevens voor zorgen dat je voorzien wordt van een tijdelijke telefoon. Deze hou je zolang je huidige telefoon nog weg is voor reparatie.
 
Het is dus een groot voordeel om te leasen met het oog op eventuele schade. Als je namelijk een telefoon koopt zul je zelf een verzekering voor je telefoon af moeten sluiten om ingedekt te zijn tegen schades die aan je telefoon kunnen ontstaan. En een verzekering is, afhankelijk van de telefoon die je verzekerd, nog best prijzig.

Wat kost het leasen van een telefoon?

De kosten voor het leasen van een telefoon lopen flink uiteen. Het is logisch dat je meer betaalt voor het leasen van een iPhone 5, dan voor een iPhone 3GS, om maar een voorbeeld te geven. De prijs voor het leasen wordt gebaseerd op de waarde van een telefoon. Daarnaast kiest je natuurlijk ook nog een abonnement. Deze sluit je helemaal naar je eigen smaak af. Voor de mogelijkheden kun je een kijkje nemen op http://www.telefoonlease.org.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here