Haal nog meer uit je Nexus 7 tablet

0
9
blog placeholder

Google’s Nexus 7 tablet is de meest recente tablet sensatie. De verkoop loopt storm, de hype groeit en de schaarste neemt apple-achtige vomen aan. En geen wonder: de Nexus 7 is een prachtige tablet, voor een zeer concurrenrende prijs krijg je top hardware en de nieuwste Android software in een goed vormgegegeven en sterk gebouwde tablet behuizing.

Super specificaties voor elk soort gebruiker

De specs van de Nexus 7 zijn fantastisch, zeker voor het aantal euro\’s wat je ervoor moet neertellen. Daarom is de tablet voor zowel een complete noob als voor een ervaren tweaker interessant. Beiden kunnen veel uit de tablet halen: de beginner kan films leren kijken, cloud diensten combineren met tablet gebruik en vele apps testen terwijl de doorgewinterede electronica fanaat de tablet kan rooten, tweaken en upgraden met een custom rom, beiden gebruik makend van een super smooth systeem en met een grote en actieve communitie.

Een aantal tips die elke Nexus 7 bezitter tot zich kan nemen:

– Root je tablet direct nadat je de tablet hebt gekocht (tenminste, als je de tablet wilt rooten). Rooten geeft je adminrechten tot bestanden en mappen, waardoor je veel meer controle over je tablet verkrijgt. Hierdoor kan je aanpassingen doen in systeemisntellingen, kan je apps gebruiken waarvoor root toegang nodig is en kan je functies toevoegen aan je Nexus 7 die er standaard niet op zitten (films kijken vanaf een usbstick, tablet interface instellen, 3g via Mifi of een dongle). Als je je tablet root, worden alle bestanden, apps en instellingen gewist, dus het is beter het direct te doen, dan wanneer je al je hele tablet hebt ingericht.
– download een aantal niet te missen apps, zoals MX player, Nexus Media importer en een goede Ebook reader, zoals FB reader.
– Standaard wordt de Nexus 7 niet met een app of knop geleverd om de front camera aan te sturen. Heel raar, maar gelukkig zijn hier apps voor, zoals de Camera launcher for Nexus 7.
– Maak een account aan op Google Drive en/of Dropbox, zodat je bestande, foto’s en films kunt opslaan in de cloud en zo gemakkelijk van en naar je Nexus 7 kunt transporteren. Je vergroot er in feite je opslagruimte van je Nexus 7 mee.

Wil je meer tips & tricks? Kijk dan eens op nexus7tablet.info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here