Goedkoop bellen

blog placeholder

Veel mensen betalen maandelijks veel te veel gled voor hun telefoonrekening. Dit terwijl mobiel bellen in veel gevallen vele malen goedkoper kan. Het goedkoopst bel je namelijk met een sim only abonnement.

Simonly abonnement
Met een simonly abonnement ben je altijd het goedkoopst uit. Je betaalt alleen voor gebruik van het netwerk en dus niet voor dure toestellen. Simonly is een losse simkaart in combinatie met een abonnement. Je hebt dus een simlock vrij toestel nodig als je een simonly abonnement wilt bestellen. Je kan al bellen met simonly vanaf 1.5 cent per minuut. Dit terwijl bellen met de goedkoopste prepaid simkaart pas begint vanaf 10 cent per minuut. Dit is een verschil van maar liefs 8.5 cent per minuut!

Prepaid
Prepaid is in vele gevallen veel duurder dan een sim only abonnement. Prepaid bellen is eigenlijk alleen voordelig voor mensen die minder dan 50 minuten per maand bellen. Wat wel een voordeel is van een prepaidsimkaart is dat je niet vast zit aan een contract en zelf precies kan bepalen hoeveel je je beltegoed opwaardeert.

Abonnement met toestel
Heb je al een abonnement met toestel? Na het einde van de contractperiode blijven veel mensen doorbellen bij de provider waar ze het abonnement hebben afgesloten. Dit terwijl het veel goedkoper is om de telefoon simlockvrij te maken en vervolgens een simonly abonnement erbij te bestellen bij bijvoorbeeld Simyo of Youfone.  Veel mensen weten niet dat je meestal na een jaar de simlock code op kan vragen bij de provider om hem simlockvruij te laten maken.

Wil je alle bovenstaande soorten goedkoop bellen vergelijken? Ga dan naar goedkoop bellen .com, de grootste en populairste onafhankelijk televergelijker van dit moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here