Galaxy Gear Kopen

0
7
blog placeholder

De Galaxy Gear smartwatch van Samsung is sinds 25 september te koop in Nederland voor een adviesprijs van 299 euro. Met deze op Android-gebaseerde smartwatch is het mogelijk om een verbinding op te zetten met een Galaxy Smartphone via de Galaxy Gear Manager app, daarna kan er met de Gear worden gebeld en stuurt de smartphone automatisch notificaties door naar het slimme horloge.

Het horloge werkt via een Bluetooth 4.0 Low Energy verbinding met de nieuwe Galaxy Note 3, die ook te koop is voor een adviesprijs van 749 euro. Tijdens de lancering van de Galaxy Gear in Engeland waren er ook enkele celebrities aanwezig, waaronder model Donna Air en wielrenster Victoria Pendleton, meervoudig Olympische winnaar.

Volgens Samsungs vice-president Simon Stanford is de Galaxy Gear de volgende revolutie:
“Wij geloven in de Galaxy Gear en zijn van mening dat dit het eerste echte draagbare product is qua interactie met de gebruiker. Dit product gaat de manier waarop mensen met hun smartphone communiceren veranderen.”

De Galaxy Gear werd in begin september door Samsung aangekondigd tijdens de IFA 2013 beurs in Berlijn. Het horloge beschikt over een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor het mogelijk is om inkomende gesprekken te beantwoorden, zonder dat je daarvoor je telefoon uit je zak hoeft te halen. Daarnaast is de smartwatch uitgerust met een prachtig 1,63-inch super-AMOLED scherm en is er in het polsbandje ook nog een 1,9-megapixel camera verwerkt. Volgens Samsung moet de accu van de Gear op zijn minst 25 uur meegaan.

Momenteel werkt de Gear alleen nog met de Galaxy Note 3, maar in de toekomst heeft Samsung ons belooft om ook een update uit te brengen voor de Galaxy S3, Galaxy S4 en de Galaxy Note 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here