Een telefoonverzekering

blog placeholder

Stel je eens voor: je hebt net een drukke dag achter de rug op je werk of op school en je zit onderweg naar huis even alle nieuwtjes op je telefoon te checken, maar dan één moment van onoplettendheid en je telefoon ligt op de grond. Het scherm naar de grond en je hoopt nog zo dat het scherm in takt is, maar je hebt pech en het scherm is helemaal kapot.

Dit is een ontzettend veel voorkomend geval. Je let eventjes niet goed op je telefoon en hij is kapot. Een telefoonverzekering zou dan uitkomst bieden. Veel mensen sluiten een dergelijke verzekering niet af, omdat de denken het niet nodig te hebben. Het zou natuurlijk kunnen dat jij een ontzettend netjes en zorgvuldig persoon bent, maar wie zegt je dat anderen niet proberen jouw telefoon te stelen. Daar heb je namelijk erg weinig invloed op. Dieven zijn namelijk erg gehaaid en hebben zo je telefoon ontfutseld. Daarom bij komt dat een telefoonverzekering niet eens zo gek veel kost. Een paar luttele euro boven op je abonnement. Je zult het waarschijnlijk niet eens merken.
Uiteraard zijn er ook alternatieven voor een nieuwe telefoon. Soms is het zelfs mogelijk Gratis telefoons te krijgen.

Maar goed terug naar de verzekering. Het is namelijk ontzettend prettig om te weten dat mocht er iets met je telefoon gebeuren dat je niet financieel verantwoordelijk bent. Een reparatie kan namelijk snel in de papieren gaan lopen.  Een kapot scherm kost bij een gerenommeerd bedrijf makkelijk 100 euro. En het is helemaal duur als je telefoon gejat zou worden. Daarom is een telefoonverzekering eigenlijk wel een pré als je een mooie telefoon hebt aangeschaft. Waarom zou je dat risico willen lopen als je met een paar euro dat risico kan afkopen? Met andere woorden: je telefoon verzekeren is echt een aanrader al als je veel waarde hecht aan je telefoon, of geen geld hebt voor de dure reparaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here