Een iPhone 5 hoesje is een prioriteit.

0
11
blog placeholder

U herkent het wel de telefoon valt van de tafel of door onoplettendheid uit uw handen, de iPhone valt op de grond en de schade is vaak niet te overzien. Smartphone reparatie bedrijven smullen al bij de gedachte op uw iPhone 5 te repareren en hier vervolgens een peperdure rekening voor te maken. Is het dan niet een stuk slimmer om een zogenaamd telefoonhoesje te gebruiken?
 
Vorige week is mij hetzelfde overkomen, mijn nieuwe iPhone 5S viel op de grond en ik zat met een gebarst scherm, gelukkig heb ik een volledige dekking afgesloten maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen zo’n dure verzekering afsluit voor zijn iPhone 5. Nu ik een nieuwe iPhone 5S vergoed heb gekregen ging ik op een zoektocht om deze het beste te beschermen. Ik kwam via Google terecht op deze site voor iPhone 5S hoesjes.
 
Ik ben express gaan zoeken op internet omdat de hoesjes op de Vrijdag vaak al snel kapot zijn gegaan. Ik heb voor mijn iPhone 5S een hippe spijkerstof flip case gekocht voor minder dan 20€ inclusief verzendkosten. Snapt u nu wat ik bedoel? Het hoeft helemaal niet duur te zijn om een smartphone te beschermen tegen schade en een dure schadeverzekering af te sluiten. Naast dat ik nu een hip iPhone hoesje heb besteld zag ik ook dat bovengenoemde webshop handige schermfolie verkocht, die heb ik gelijk mee besteld om mijn scherm te beschermen tegen krassen.
 
Deze tip wilde ik graag met ons iPhone 5 bezitters delen, ik zag op de webshop dat ze ook leuke iPhone 5C hoesjes verkochten, voor deze van zichzelf al kleurrijke iPhone hebben ze ook matchende hoesjes in kleur of strakke Luipaard printjes voor de liefhebber.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here