December is Brother maand bij Printle

0
18
blog placeholder

29 NOV 2012 – Printle is onlangs gestart met het maandelijks inzetten van speciale merkcampagnes. Gedurende november werd het merk Canon uitgelicht en december zal geheel in het teken van het merk Brother staan. Met de ‘December = Brother maand’ actie geeft Printle 10% korting op alle duurzame toners en cartridges voor printers van het merk Brother gedurende de hele maand december.

Printle heeft een zeer uitgebreid assortiment aan duurzame toners en cartridges voor verschillende merken printers. Door maandelijks een merk uit te lichten streeft Printle naar een overzichtelijke strategie binnen haar omvangrijke aanbod.

Printle zal maandelijks een merk uitlichten in haar campagne door een speciale korting te plaatsen op alle producten van dit betreffende merk. Daarnaast zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de merkcampagne via affiliate marketing, nieuwsberichten en middels verschillende social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Pinterest.

Met name de inzet van social media kanalen is een interessante nieuwe invalshoek voor Printle. Via de Facebook pagina en het Twitter account vraagt Printle regelmatig haar volgers om input voor de nieuwe merkcampagnes. Zo kan men via een poll op Facebook maandelijks bepalen welk merk de eerstvolgende maand centraal zal staan. Op deze manier verzekert Printle zich van nuttige kortingsacties die door de consument gewaardeerd zullen worden.

In de maand december geeft Printle 10% korting op alle Brother producten. De kortingsactie geldt op zowel de originele als de huismerk Brother cartridges en Brother toners. Dit betekent dat de korting ook wordt toegepast op Brother cartridges en toners van Printle’s huismerk. Zowel zwarte als gekleurde inktpatronen kunnen met korting worden besteld. Deze nieuwe prijs is al doorberekend en zichtbaar in de webshop Printle.com.

Consumenten kunnen de hele maand december genieten van de 10% kortingsactie. Een overzicht van alle Brother producten met korting is te vinden op www.printle.com/nl/brother. Vind Printle op Facebook ‘EcologicalPrinting’, Twitter @Printle en Pinterest ‘PrintlePins’.

Twitter: http://www.twitter.com/printle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here