De opkomst van de GSM en zijn toebehoren

0
20
blog placeholder

Het gsm-tijdperk begon allemaal met de analoge mobiele netten die ook wel de 1G gsm\\\’s worden genoemd.
Een GSM (Globar System for Mobile Communications) of een draagbare digitale mobiel zelf wordt gezien als de tweede generatie voor de opkomt van mobiele technologie. De mobiele telefoons blijven zich steeds verder ontwikkelen doorheen te tijd, wat tot op de dag van vandaag nog steeds aan het gebeuren is.
In deze wel moeilijke financiële tijd worden er wel om een bepaalde tijdsperiode nieuwe GSM\\\’s uitgebracht met de nieuwste technologische uitvindingen waar je wel eens paf van kan staan.
Omdat de GSM de meest gebruikte standaard mobiele telefoon ter wereld is konden ook de gsm accessoires niet achterblijven.
Deze bijhorende mobiel accessoires worden net zoals de gsm\\\’s steeds verder en verder ontwikkelt zodat de GSM en zijn bijhorende accessoires zich meer voldoen aan onze behoeften.
Een accessoire is een zeer uitgebreid begrip, die we in een aantal verschillende contexten kunnen plaatsen, maar als we dit gaan bekijken in de beperkte grenzen van de telecommunicatie of telecom kunnen we toch wel een aantal accessoires opnoemen die onze GSM kan gebruiken of die we zelfs allemaal thuis al hebben liggen omdat we sommige accessoires bij de aankoop er al bij krijgen. Kijk daarbij naar bijvoorbeeld de accuoplader van de mobiele telefoon en de headset. In de meeste gevallen zal je het microkaart er bij moeten kopen, of dit moet een actie zijn van de zaak.
Als we gaan brainstormen over te term accessoires denken we aan de telefoon hoesjes, telefoon covers, headsets (oortjes), een cover case voor de iPad, beschermfolie voor het scherm, enzovoort. Dit zijn er gewoonweg te veel om op te noemen.

Met de opkomt van de 3G technologie of de telefoons van de derde generatie, ook wel smartphones genoemt, konden deze natuurlijk niet achterblijven. Apple kwam als eerste met de iPhone, maar ook Samsung volgde met de Galaxy versies. Beide producenten doen het tot op de dag van vandaag zeer goed. Samsung is zelfs aan de leiding gekomen in de statistieken die aantonen dat deze producent het meest aantal mobiele telefoons verkoopt op jaarbasis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here