De mobiele telefoons 20 jaar geleden en nu

0
15
blog placeholder

Jaren terug waren er verschillende telefoontoestellen beschikbaar maar zij leken geheel niet op de telefoontoestellen van nu.Weinig mensen hadden een mobiele telefoontoestel en geen gaf erom of zij er een hadden. Toen kwamen er gedurende de jaren negentig de mobiele telefoontoestellen onverwachts verschijnen.Vrijwel niemand kende de term mobiele telefoontoestel maar als hij werd uitgebracht was iedereen geïnteresseerd.

Veel consumenten waren verbaasd want je kon eenvoudigweg bellen en sms’en met verschillende consumenten en dat terwijl je ook niet thuis was.Internet had nog niemand van gehoord en de telefoontoestellen waren erg lijvig dus was het een spel om een kleine telefoontoestel te kunnen binnenhalen. Ook van onbeperkt mobiel bellen had ook niemand gehoord.

Hedendaags is dat weliswaar verschillend want nou is het zo, des te groter des te beter.De telefoontoestellen zijn in een paar jaar tijd buitengewoon anders geworden.De telefoontoestellen worden nieuwer, beter, sneller en groter.

De splinternieuwe uitvoeringen bloeien uit de grond en de ene telefoon is nog bijna niet te koop en de ander is alweer gepresenteerd door een beroemd concern.De term telefoontoestel is daarnaast niet meer van deze periode want zij worden nu smartphones genoemd.Zoals het woord al zegt is de telefoon een pienter instrument.

Naast bellen kan je momenteel veel meer verschillende dingen doen op je telefoontoestel want je kunt spelletjes spelen en zelfs films kijken en muziek beluisteren.De telefoontoestellen die momenteel worden uitgebracht zijn tevens sneller dan een dergelijke PC.Daarnaast is de omvang van het scherm behoorlijk veranderd want die is een fractie groter geworden.

In de jaren negentig wilde een heleboel consumenten graag een klein scherm.Nou hebben de nieuwste telefoontoestellen een gigantisch beeldscherm die je met de hand kan bedienen.Wil je graag ook een splinternieuwe telefoontoestel!Er is altijd wel een htc one te vinden op de markt.

Het enige pluspunt van oude telefoontoestellen is dat deze telefoontoestellen een stuk geringer makkelijk kapot gingen.Veel aanbieders van telefoontoestellen bieden daarnaast een speciale verzekering aan zodat je een splinternieuwe telefoon krijgt op welk moment deze stuk gaat of is gestolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here