De iPhone 6 wordt een geheel nieuwe iPhone

0
5
blog placeholder

“Hoewel Apple een 4-inch scherm heeft op de iPhone 5 en een 3,5-inch scherm op de iPhone 4S en iPhone 4 wil het bedrijf een flink groter scherm maken voor de iPhone 6.” Brian White, analist bij Topeka Hoofdstad zei :”Wij geloven dat dit gaat veranderen met de volgende iPhone. Deze krijgt een grotere schermafmeting dat Apple beter op de markt zet.”

Hij voegde eraan toe: “Dit opent de mogelijkheid voor een goedkopere iPhone (dat wil zeggen, iPhone mini) met een kleinere grootte van het scherm waardoor Apple verder kan doordringen op markten zoals China en open kansen in India. In deze markt zijn er nog niet veel telefoon aanbieders die high end telefoons aanbieden.

“Tegelijkertijd, zou Apple een groter scherm onthullen in vergelijking met de recentelijk bijgewerkte 4-inch scherm op de iPhone 5. Uiteraard zijn er vele smartphone modellen die nu groter zijn dan 4 inch en zelfs groter dan vijf inch op de markt. “

Wij denken dat Apple een goede zet maakt door de iPhone 6 totaal te veranderen. De iPhone 5 was ook niet echt heel goed ontvangen in de recensies. Het toestel zou niet vernieuwend genoeg zijn. Toch is de iPhone 5 een van de best verkopende toestellen van het jaar. Hij is in de kerstperiode al ruim 27 miljoen keer over de toonbank gegaan. Verwacht wordt dat de iPhone 6 het nog veel beter gaat doen. Omdat Apple sowieso een hele sterke fanbase heeft hoeven we niet bang te zijn dat het slecht gaat met Apple. Wij zijn benieuwd naar de iPhone 6!

Hoeveel geld de iPhone 6 gaat kosten is nog niet bekend. De iPhone 5S gaat in ieder geval een stuk minder kosten dan de iPhone 5. Ongeveer 350 tot 400 dollar voor een toestel zonder abonnement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here