De iPhone 5C komt er aan

0
5
blog placeholder

Voorlopig is nog niets helemaal zeker maar de geruchten- en nieuwsstroom draait op volle toeren. Zo komen er steeds meer analisten met nieuws over dit nieuwe toestel van Apple. Bijvoorbeeld de analisten van KGI Securities, deze voorspellen voor dit kwartaal nog 8,4 miljoen verscheepte iPhone 5C toestellen. Daarnaast lekken ook steeds meer foto’s en video’s uit van de nieuwe smartphone.
Uit de foto’s kan bijvoorbeeld opgemaakt worden dat de 5C niet alleen in het wit en zwart wordt gemaakt. De 5c zal in wel 6 verschillende kleuren gemaakt worden, naast zwart en wit ook in het rood, groen, geel en blauw. Net al bij verschillende iPods wordt deze telefoon dus ook meer customizable.

Een van de belangrijkste verschillen met de 5 is dat de 5C een plastic achterkant krijgt. Mede daardoor wordt door sommige mensen ook wel gezegd dat de C voor Cheap zou staan. Ergens klopt dat ook wel omdat naar verwachting dit toestel stukken goedkoper dan een 5 zal worden.
Voor Apple is het marktaandeel in China belangrijk en dat wordt geprobeerd op te krikken met deze goedkope iPhone 5C.
Tot 10 September is nog niets zeker maar de bewijzen zijn tot nu toe steeds beter en daardoor zeggen veel mensen die er verstand van moeten hebben toch wel overduidelijk, de goedkope iPhone komt er eindelijk aan. Veel beleggers roepen al tijden over een goedkope iPhone, zo kan Apple de concurrentie aangaan met de goedkope Android toestellen van bijvoorbeeld Samsung.
Zodra de iPhone waarschijnlijk gepresenteerd wordt op 10 September is het nog wel even wachten tot deze in Nederland verkrijgbaar zal zijn maar de verwachting is toch wel ergens in Oktober, de meeste providers zullen deze smartphone opnemen in hun aanbod. De verwachting is dus dat je ruim voor kerst en sinterklaas de iPhone 5C kunt kopen, traditioneel de tijd voor leuke cadeautjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here