Acties voor gratis iPad

0
4
blog placeholder

Een gratis iPad komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Een iPad is geen goedkope tablet als u deze zo in de winkel los zou moeten kopen en dat betekent dus ook dat u de iPad niet gratis krijgt bij een pakje boter. Nee, u zult er wel degelijk iets voor moeten doen, namelijk een abonnement afsluiten. Een abonnement afsluiten zodat u een gratis iPad krijgt kan op diverse manieren.

Gratis iPad bij abonnement voor mobiel internet

Het is niet noodzakelijk, maar als u een iPad heeft is mobiel internet toch wel erg leuk om te hebben. Op die manier bent u niet alleen maar beperkt tot internetten op plekken waar wifi beschikbaar is, maar kunt u werkelijk overal waar u wilt gebruik maken van internet vanaf uw iPad. Dat is nog eens vrijheid. En het mooiste komt nog, want bij een aantal abonnementen die u voor mobiel internet kunt afsluiten krijgt u de iPad gratis.
 
U moet natuurlijk wel incalculeren dat u wel voor 1 jaar of voor 2 jaar een mobiel internet abonnement zult hebben en daar dus wel gewoon elke maand voor zult moeten betalen, maar bij aankoop krijgt u in elk geval de iPad helemaal gratis.

Gratis iPad bij abonnement van een specifiek product

Een gratis iPad krijgt u ook bij specifieke producten. Momenteel kan dit onder andere bij NTI. NTI is een opleidingsinstituut die allerlei opleidingen aanbiedt om vanuit huis te volgen. Kiest u nu een opleiding van NTI, dan is de iPad mini voor u gratis om u als cursist te verwelkomen. U bent niet beperkt in opleidingen en krijgt de gratis iPad dus bij iedere willekeurige opleiding die u wenst te volgen.
 
Kijk voor deze en nog meer acties op http://www.gratisipadactie.nl en maak er direct gebruik van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here