Puppycursus Hoogeveen

0
250
blog placeholder

Bij de puppy inloop kunnen puppys van 7 tot 14 weken terecht. Het is slim om zo snel mogelijk met uw nieuwe huisgenoten naar de honden school te gaan en optimaal gebruik te maken van de gevoelige leer periodes van de puppy (de zogenaamde socialisatie fase), zodat uw jonge puppy opgroeit tot een leuke huisgenoot. Ook hebben de meeste personen vaak vele vragen als ze een jonge puppy in huis nemen. Daarom kunt u met uw jonge puppy altijd bij ons terecht. Er zijn geen wachttijden, en de instroom is dus altijd mogelijk.

Ontdek onze puppycursus in Hoogeveen en je zal het je niet beklagen. Dat kan ik je verzekeren! Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en zullen deze met veel plezier toepassen zodanig dat jouw hond jouw beste vriend wordt. Tijdens het korte theorie gedeelte, waar iedere les namelijk mee begint, kunt u al uw vragen stellen met betrekking tot het in huis hebben van een jonge puppy. Denken we maar aan zindelijkheidstraining, bijt gedrag, alleen thuis leren zijn, kussens slopen enzovoort). Vanuit de puppy inloop kunnen de jonge puppy’s onmiddellijk doorstromen naar onze basiscursus gehoorzaamheid.

Daarnaast zullen we een aantal gehoorzaamheidsoefeningen uitvoeren zoals: leuk meelopen aan de riem, zitten en liggen op commando, naar hier komen, apporteren. Dit alles wordt zonder druk en spelenderwijs aangeleerd bij uw puppy. Natuurlijk krijgen alle puppy’s ruim de gelegenheid om onder begeleiding van onze deskundige experts, hun sociale vaardigheden te oefenen door leuk samen te spelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd van de puppys en het karakter van de puppys zodat het spelen met elkaar voor alle hondjes leuk blijft. Dit legt voor de hondjes de basis om op te groeien tot sociaalvaardige honden. Maak van jouw hond de ideale partner en speelkameraad!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here