Drie tips bij het uitzoeken van een kattenmand

0
166
kattenmand

Als je zoekt naar kattenmanden in Google kan je snel het overzicht kwijtraken. Er zijn ontzettend veel webwinkels die je proberen te verleiden om een bezoekje aan hun website te brengen, maar hoe weet je nou of dat er in dat aanbod kattenmandjes net het artikel zit dat jij zoekt? Om jou te helpen bij het uitzoeken van een geschikte kattenmand ga ik hieronder een aantal tips noemen.

Tip 1: Bepaal van te voren wat je belangrijk vind!

Zet even lekker een kopje koffie of thee, pak een notitieblokje en een pen erbij en ga er maar even voor zitten. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat zijn de afmetingen waar de kattenmand aan moet voldoen?
  • Zijn er bepaalde stofjes waar ik of mijn kat allergisch voor is?
  • Welke kleur of design vind ik mooi voor in huis?

Tip 2: Ga doelgericht op zoek!

Bezoek productvergelijkingssites om snel een overzicht te krijgen van de soorten kattenmanden die er verkrijgbaar zijn. Je kunt op die sites ook filteren op prijs, bezorgkosten en vaak ook op kleur, afmetingen, en dergelijke.

Het is trouwens wel goed om te weten dat dit soort sites niet geheel neutraal opereren. Veel webwinkeliers betalen om in het overzicht opgenomen te worden. Er wordt namelijk een paar cent gerekend voor elke klik die op Beslist en Kieskeurig door de consument wordt geplaatst.

Een slim truckje is het om voordat je van plan bent om een mand bij te bestellen bij een bepaalde dierenwinkel je eerst op een reviewsite controleert of ze een goede beoordelingsscore hebben!

Tip 3: Twijfel je nog over de aanschaf van een kattenmand?

Als je geen keuze kunt maken tussen een paar verschillende manden of kattensofa’s dan werkt het vaak goed om op Youtube en/of Vimeo te zoeken naar baasjes die zo dolgelukkig zijn met hun product dat ze er zelfs filmpjes van hebben live gezet. Daarnaast is het hartstikke leuk om te zien hoe katten genieten van hun nieuwe kattenbedje!

Extra tip: Kijk anders ook eens…

Zelf heb ik trouwens goede ervaring met Petmania opgedaan. Op hun site kon ik gemakkelijker zoeken tussen de verschillende dierenbenodigdheden en vond ik snel een voordelige kattenmand. Doordat mijn aanschafbedrag boven de veertig euro lag werd de mand ook nog eens zonder verzendkosten te rekenen thuisbezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here