De beste hondenkussens voor uw senioren hond

hond

Op zoek naar het beste hondenkussen voor jouw hond? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Nummer 5: Hondenkussen Classic Canvas

Heeft u een stoere hond? Dan past dit stoere hondenkussen uitermate goed bij uw hond. Maar natuurlijk zijn er belangrijkere dingen dan alleen uitstraling. Het ligcomfort van dit kussen is ook erg goed. Dit komt mede door de zachte fibervulling. Als uw hond op dit kussen gaat liggen, zal het kussen zich naar de houding van de hond vormen. Het kussen is voorzien van een rits. Mocht u het kussen dus niet dik genoeg vinden, dan kunt u het eventueel zelf bijvullen. Daarnaast is de hoes van dit kussen afneembaar en gemakkelijk te wassen.

Nummer 4: Hondenkussen Topmast Bruin nylon

Door velen het loungekussen onder de hondenkussens genoemd. Het grote voordeel van dit kussen is dat hij goed isoleert. In de zomer houdt hij de hond lekker koel en in de winter lekker warm. Nog belangrijker misschien wel is dat dit kussen Anti Reumatisch is. Perfect voor uw senioren hond!

Nummer 3: Gezondheidsmatras Leatherlook

Liever geen fibervulling of EPS korrels? Dan is dit gezondheidsmatras ideaal voor u! Dit matras is namelijk gevuld met schuimrubber. Dit wordt ook vaak gebruikt voor matrassen voor mensen. De buitenkant is van PU kunstleder gemaakt. Dit is gemakkelijk schoon te maken, wat ook weer prettig voor u is.

Nummer 2: Hondenbank Leatherlook

Wilt u het uw hond echt comfortabel maken? Dan kunt u kiezen voor een volledige bank! Let wel op dat deze bank niet geschikt is voor hele grote honden! Mocht u een middel grote hond hebben, dan is deze bank uitermate geschikt voor uw senioren hond. Mocht uw hond niet meer goed te been zijn, dan is het niet handig om deze bank voor uw hond aan te schaffen. Het kan dan lastig zijn voor uw hond om in de bank te klimmen.

Nummer 1: Orthopedisch Hondenbed Topmast-Lederlook

Als uw hond echt al last heeft van zijn gewrichten of zijn spieren, dan kunt u ons orthopedisch hondenbed niet laten liggen! Heeft uw hond nog geen last van zijn spieren of gewrichten, maar wilt u dit ook voorkomen? Ook dan is dit kussen de ideale uitkomst. Het kussen heeft naast de normale schuimrubberen vulling ook nog eens een 3 cm dikke laag memory foam. Deze laag zorgt er voor dat het lichaamsgewicht van uw hond vele malen beter wordt verspreid dan bij andere kussens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here