Het populaire spel Pet Rescue

0
236
blog placeholder

Heeft u al gehoord van het spel Pet Rescue? Dit internetspel belooft een nieuwe internethype te worden dat zich voornamelijk via facebook afspeelt. Maar wat is nu eigenlijk de bedoeling van dit spel?

De bedoeling van het spel Pet RescueSaga is dat je verschillende boerderijdieren red van de dood. Je kunt ze redden door blokken onder de dieren te verwijderen. Voor het verwijderen van de blokken verdien je punten en het is dan ook de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzameld. Hoe meer blokken je in één keer verwijderd, hoe meer punten je verdient. De blokken boven de blokken die zijn verwijderd zakken naar beneden en zorgen ervoor dat er weer nieuwe combinaties mogelijk zijn.

Gedurende het spel kun je hulpmiddelen verdienen, die het spelen van Pet Rescue een stuk makkelijker maken. Je kunt hier wel vaak hulp van je facebook-vrienden nodig. Indien het niet snel genoeg gaat voor je eigen gevoel is het ook mogelijk om tegen een kleine bijdrage deze hulpmiddelen te kopen.

Om het spel helemaal uit te spelen dien je door tientallen levels te komen, om een level te halen dien je een doel dat je vooraf krijgt te bereiken. Deze doelen van Pet Rescue Saga kunnen bestaan uit het redden van een bepaald aantal dieren en/of het verdienen van een aantal punt en/of een bepaald percentage blokken te verwijderen. Het is niet de bedoeling dat het spel een herhalingsoefening is en daarom hebben de makers van Pet Rescue ervoor gezorgd dat het spel bij elk level weer moeilijker wordt. Zo blijft het spel een uitdaging. En het spel wordt continue geupdatet waardoor je nooit raakt uitgespeeld, zo zijn er op dit moment al meer dan 200 levels en wordt dit nog steeds uitgebreid.

Denk jij dat dit spel het succes van Candy Crush kan evenaren? Het is populair, maar nog niet zo populair als Candy Crush is geweest. Maar wie weet veranderd dit nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here