Van je slechte adem af met Orabrush

0
34
blog placeholder

De Orabrush artikelen kunnen er voor zorgen dat jouw slechte adem weer lekker fris ruikt en de hygiëne in jouw mond bevorderd wordt. De artikelen van Orabrush zijn er op gericht om de slechte bacteriën uit jouw tonggroeven te halen en zo jouw slechte adem te verfrissen. De bacteriën die een slechte adem veroorzaken zitten vaak achter op de tong en die zitten niet aan de oppervlakte van jouw tong maar wat dieper in jouw tonggroeven. Met een tongreiniger en foam van Orabrush kun je de bacteriën in deze tonggroeven zeer goed verwijderen.

Waar kun je orabrush kopen?

Je kunt de Orabrush artikelen niet in Nederlandse winkels krijgen maar je hebt wel de mogelijkheid om de Orabrush artikelen via het internet in huis te halen. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten en dat zijn de Orabrush Family (4 stuks), Orabrush Romantic (2 stuks) en het Orabrush Try Me pakket ( 1 stuk). De kosten voor deze pakketten zijn in de zelfde volgorde €39,99, €24,99 of €14,99. Bovendien kun je de Orabrush tongreinigers ook nog apart bestellen en dan zullen de kosten hier voor €9,95 bedragen. Je kunt het foam dat je gebruikt om de tong te reinigen ook in een combo pack kopen ( 4 stuks) voor €24,95 of in een 2 pack en dat kost je dan €14,99.

Het gebruik van orabrush

Als jij de Orabrush artikelen gebruikt dan is het natuurlijk wel aan te raden om deze regelmatig te vervangen. Je kunt de tongreiniger het beste vervangen als jouw Orabrush foam op is. Ook moet je na elke reinigingsbeurt jouw tongreiniger afspoelen onder de kraan. Het is daarom verstandig om deze tongreiniger op een schone plek te bewaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here