MMO League of Legends blijft populair

0
4

League of Legends is een van de meest gespeelde Massive Multiplayer Online (MMO) spellen van deze tijd. Het spel, ontwikkelt door Riot Games, is dit jaar begonnen met zijn 11e seizoen, met meer dan 140 verschillende kampioenen om te spelen. Maar wat voor spel is League of Legends nou eigenlijk?

Arena gevechten

League of Legends is een spel waar je met een team van 5 mensen tegen 5 andere mensen speelt in een grote arena. In deze arena hebben beide teams een basis met verschillende verdedigingspunten. Het doel van het spel is om de kampioenen van de tegenstanders te verslaan met jouw kampioenen en hun basis te vernietigen. Tijdens het spel verzamel je goud om betere spullen te kopen, om zo meer schade aan te richten bij de tegenstanders. Naast de tegenstander en je eigen basis zijn er ook monsters die je met je team kan verslaan, om je team verschillende bonussen te geven. Sommige bonussen zijn beter om te vechten, andere helpen je meer schade aan te richten bij de gebouwen van het andere team.

Kies je kampioen

Sinds het spel uit is zijn er al veel nieuwe kampioenen verkrijgbaar gemaakt. Met meer dan 140 verschillende kampioenen, elk met een unieke speelstijl, is er heel veel variatie in het spel. Geen enkele wedstrijd is hetzelfde. De kampioenen zijn verdeeld over verschillende rollen. Zo zijn sommige kampioenen gemaakt om veel schade op te vangen, terwijl andere juist van afstand schade aanrichten. Zo is er voor iedereen een rol of juist een specifieke kampioen die perfect aansluit bij hoe je het spel speelt. Leer je kampioen spelen en bewijs jouw kundigheid in de arena.

Laat je legende achter

Naast spelen voor de lol heeft League of Legends ook een rangschikking. Deze wedstrijden is waar het om draait. Na deze wedstrijden krijg je punten voor jouw rang. Deze rang is verdeeld in verschillende niveaus, van Ijzer tot Diamand, tot Uitdager, de hoogst haalbare rang. In deze rang spelen zelfs de beste van het continent, de beste van de wereld, mee. Elke rang is verdeeld in 4 divisies. Klim van divisie 4 naar 1, en bewijs dat jij in de volgende rang mee kan doen. Speel, wordt beter, laat zien wat je kan en misschien speel jij binnenkort wel op het hoogste niveau mee!

Speel hoe en waar je wil

League of Legends is lange tijd een spel geweest dat alleen op de computer gespeeld kon worden, maar dit is niet langer zo. Riot Games heeft League of Legends nu ook uitgebracht op de telefoon, als League of Legends: Wild Rift. Speel hier tegen andere mensen op de telefoon, met de populaire kampioenen van het originele spel. Maar dat is niet alles! Er is nu ook Teamfight Tactics, en Legends of Runeterra. Twee spellen in dezelfde wereld van League of Legends, maar hele andere speelstijlen. En verveel je je zelfs hiermee, kijk dan eens hier voor andere aanraders voor mobiele spellen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here