Uw logo op tassen laten drukken – tassenbedrukken.nu

0
5
blog placeholder

Hetgeen ook erg interessant is, is dat de bedrukte tassen van hoogwaardig materiaal zijn zodat de tas hergebruikt kan worden. Zo zorgt de goede kwaliteit van de bedrukte tassen voor een nog betere naamsbekendheid.

Goed voor het milieu
Naast de grotere naamsbekendheid draagt het bedrukken van tassen bij tassenbedrukken.nu bij aan een beter milieu. Zoals als eerder genoemd wordt de nadruk gelegd om hergebruik. De bedrukte tassen bestaan namelijk uit 70% gerecycled polypropyleen. Ook belangrijk is dat er bij de keuze van de materialen rekening gehouden wordt met het milieu.

Verschillende manieren van bedrukken
Het bedrukken van de tasjes geschiedt met één van de twee technieken die tassenbedrukken.nu gebruikt. Ten eerste is er de zeefdruk om tasjes te bedrukken. Deze techniek van bedrukken is geschikt als u bedrukte tasjes wilt met alleen een logo of een tekening (en zonder te veel verschillende kleuren). Hier worden namelijk PMS-kleuren gebruikt, gestandaardiseerde kleuren die ervoor zorgen dat het reclamemateriaal dezelfde uitstraling heeft.

Ten tweede is er de rotatiedruk om tasjes te bedrukken. Bij deze techniek is er, in tegenstelling tot de zeefdruk, veel meer mogelijk qua ontwerp. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tasjes te bedrukken met een full-colour ontwerp.

Maar wacht, er is meer…
Bovengenoemde voordelen zijn niet de enige opties. Tassenbedrukken.nu biedt namelijk behoorlijk wat opties voor de afwerking van de bedrukte tas. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen hoe de tas aan de binnenkant bedrukt wordt, op wat voor manier de tas afgewerkt wordt (mat of glimmend), de lengte die de hengsels hebben en op wat voor manier de tas afgesloten kan worden. Ook voor bedrukte tassen die snel nodig zijn, heeft tassenbedrukken.nu een oplossing: tegen een extra vergoeding kunnen de bedrukte tasjes extra snel geleverd worden.

Dit geeft u aardig wat opties om over te denken. Voor meer informatie en een offerte kunt u kijken op tassenbedrukken.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here