Transformeer oud naar nieuw….De Koelkast Magneet!

0
24
blog placeholder

Of u nu een productpresentatie zoekt, een Koelkastmagneet of leuke collectables, onze magneten zijn altijd de perfecte oplossing. De koelkast magneet mag dan wat langer in de markt zijn. Maar het heeft zijn effect nog lang niet verloren. Als je een magneet in je hand krijgt, wil je kijken of deze werkt. En waar kun je dit beter testen dan op je koelkast!

Onze magneten zijn standaard in full color en zijn slechts 0,5 mm dik. Deze lichtgewicht magneten zijn ideaal om te gebruiken op whiteboards en koelkasten. De magneten kunnen een oppervlak hebben tot maximaal 200 cm2. Dit biedt dus genoeg ruimte om uw boodschap op kwijt te kunnen.

Koelkastmagneten

  • Standaard met bedrukking in full color
  • In de vorm van uw logo, afbeelding of product
  • Luxe uitstraling, dankzij haarscherpe digitale print

Uw voordelen

De magneten worden geproduceerd in een modern productiepark in Nederland. Hierdoor kunnen wij u flexibele en snelle oplossingen bieden.

  • Hoge kwaliteitsstandaarden
  • Ook individuele prints zijn mogelijk
  • Korte levertijd: standaard 5 werkdagen, spoed in overleg mogelijk
  • Lage minimale bestelhoeveelheid: slechts 1 stuks

Veelzijdige magneten

Onze magneten zijn zeer goed in te zetten voor verschillende doeleinden. Zo zijn onze Fridge Magnets perfect te gebruiken op een koelkast, die iedereen in huis heeft staan.
Hoe handig is het om een magneet op uw koelkast te hebben hangen met daarop het telefoonnummer van uw favoriete pizza afhaalrestaurant? Ook whiteboards zijn de ideale plaats voor uw magneet. Denk aan een kalendermagneet waarop u gemakkelijk kunt zien welke datum het vandaag is.

Voor meer informatie ga naar www.magneetfactory.nl of stuur een mailtje naar info@magneetfactory.nl

Over Venditio
Venditio is een organisatie die zich richt op het verkopen van promotionele producten. Venditio is gespecialiseerd in het personaliseren van deze promotie artikelen en relatiegeschenken. Met haar brede assortiment van USB sticks, pennen, sleutelhangers tot aan badges, banners en stickers biedt zij een breed, doch overzichtelijk aanbod. Venditio heeft zich gespecialiseerd in verschillende printtechnieken, waardoor zij steeds meer producten kan personaliseren. Met de Magneet Factory heeft zij zich gefocust op de markt van de Magneten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here