Tips voor meer geluk in de liefde

0
4
blog placeholder

Liefdes tips

In dit artikel vind je een aantal bruikbare liefde tips. Het zijn tips die je verder helpen op het pad van de liefde. Een pad dat vaak, voor veel mensen, kronkelig is, en daarom zowel geluk als droevenis met zich meebrengt.

Liefde tip 1opgeven is geen optie
De slogan van dit artikel is echter: ‘wijk niet van het pad af, hoe moeilijk dat soms ook is: maar blijf er op!\’. Eenmaal je zelf aan de kant gezet heb je al gauw spijt. Meemaken in de liefde en ervaren is belangrijker dan winnen. Een poging doen tot is belangrijker dan het succes. We leren en worden gelukkig door te ervaren, niet door geen actie te ondernemen.

Liefde tip 2 – verzorg jezelf
We zijn allemaal soms wel een beetje onzeker over ons uiterlijk. Maar aan je basale uiterlijk kun je – op plastische chirurgie na – weinig veranderen. Je kunt echter wel zorgen dat je er gewoon goed verzorgd uit ziet, of je nu een aantrekkelijk figuur bent of minder aantrekkelijk. We houden allemaal van mensen die lekker ruiken, zichzelf leuk en spontaan kleden en een verzorgd gebit hebben. Niets is zo hinderlijk als vieze geurtjes uit de oksels, onze mond of waar dan ook vandaan.

Liefde tip 3 – Wees jezelf!
Soms lukt het mensen om zichzelf een beetje ‘leuker’ voor te doen dan ze zijn. Of ze verzinnen een populair beroep en creeëren zo een image. Maar uiteindelijk loont eerlijkheid. Het bedrog wat je in het begin toepast komt, mocht het met iemand serieus worden, komt later als een catapult terug. Voorkom zo\’n boomerang effect door gewoon te zijn wie je bent: zo weet je ook zeker dat de persoon die jou leuk vind jou ook gewoon leuk vindt omdat je jezelf bent en dus ook uniek bent!

Liefde tip 4 – Gedichten
Vanuit het onderwerp liefde kun je meer dan je denkt. Zo ook mooie liefdesgedichten schrijven. Zorg ervoor dat ze echt vanuit je hart komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here