Samsung Galaxy S5 kopen

0
12
blog placeholder
Enkele maanden geleden werd de Samsung Galaxy S5 officieel aangekondigd en inmiddels is de Galaxy S5 overal te koop. De Samsung Galaxy S5 is nu al een enorm succes te noemen,één procent van alle Android toestellen is een Galaxy S5.
Wij hebben voor jou de drie nieuwe beste functies op een rijtje gezet. Een Samsung Galaxy S5 kopen ? Kijk hier waarom:
Water- en stofbestendig
Het eerste wat Samsung tijdens de presentatie van de Galaxy S5 aankondigde is dat de smartphone IP67 gecertificeerd is, waardoor het bestand is tegen water en stof. De behuizing van de Galaxy S5 laat stof geen enkele kans om binnen te dringen en ook zal het toestel een meter onder water kunnen liggen gedurende 30 minuten, hoewel je het klepje van de USB 3.0 poort niet moet vergeten dicht te doen.

Samsung-Galaxy-S5
Camera
Waar de hardware niet veel verschilt met bijvoorbeeld de Galaxy Note 3, kunnen we niet ontkennen dat Samsung indrukwekkende stappen heeft gezet qua camera technologie. De nieuwe 16-megapixel sensor van de Galaxy S5 maakt gebruikt van de ISOCELL technologie, waardoor de camera foto’s schiet van hoge kwaliteit in zowel een donkere als schemerige omgeving. Daarnaast zorgt de nieuwe en krachtige 2,5GHz Snapdragon 801-soc ervoor dat er nog meer mogelijk is dan op de Galaxy S4 en Note 3.
Eén van de nieuwe functies is Phase Detection Auto Focus. Deze optie kan vaak worden gevonden op de veel duurdere DSLR camera’s, en zorgt ervoor dat de sensor veel sneller kan scherpstellen, zo claimt Samsung dat de camera van de Galaxy S5 in slechts 0,3 seconden kan scherpstellen. Er is zoals gebruikelijk HDR beschikbaar, echter wordt alles nu in real-time verwerkt, waardoor je een preview kan zien wanneer je moet beslissen of je wel of niet gebruik wilt maken van HDR. Verder is de HDR modus niet ook beschikbaar bij het opnemen van video’s. Met de Selective Focus modus kun je bepaalde objecten scherpstellen, en de achtergrond laten vervagen voor een artistiek effect.
Daarnaast is het ook mogelijk om video’s te schieten in 4K voor extreem hoge kwaliteit, echter is er wel een tijdslimiet vanwege de grote bestanden die deze opnames veroorzaken.
Vingerafdrukscanner
De geruchten gingen al sinds begin 2013, maar de Galaxy S5 beschikt dan toch daadwerkelijk over een vingerafdrukscanner die net zoals op de iPhone 5S verwerkt is in de thuisknop. Om gebruik te maken van de scanner registreer je eerst je vinger via het instellingen menu en veeg je deze van de onderkant van het scherm over de thuisknop. Met de scanner kun je de Galaxy S5 ontgrendelen, privé modus openen waarin je allerlei vertrouwelijke bestanden kan opslaan en transacties afronden via PayPal.
Een Samsung Galaxy S5 kopen kan voor een adviesprijs van 699 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here