Pennen inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel

0
24
blog placeholder

Pennen kunnen op diverse manieren ingezet worden. Wat je veelal tegenkomt is dat men op een goedkope manier pennen inzet als promotiemiddel. Een onderneming zonder eigen bedrukte pennen komt bijna niet meer voor. Ideaal voor in een pennenbakje op het kantoor van je medewerkers of collega’s. Jouw onderneming straalt professionaliteit uit dankzij promotieartikelen die je laat bedrukken met jouw eigen logo.

Ideaal voor beurzen en open coffees

ZZP’ers en MKB’ers komen regelmatig bij open coffees .Open coffees zijn ideaal om te netwerken met potentiele zakenpartners. Nu is het uiteraard niet de bedoeling dat je hier je pennen gaat uitdelen, maar een pen met je eigen bedrijfslogo meenemen om dingen op te schrijven is uiteraard niet verkeerd. Het principe bij een open coffee draait om het geven en niet om het nemen. Wanneer je alleen naar een open coffee gaat voor het krijgen van nieuwe klanten dan kom je van een koude kermis thuis. Het is juist de bedoeling dat je hier zakenrelaties opbouwt die je zelf tevens kunt gebruiken.
Op beurzen is het weer een heel ander verhaal. Mensen komen nou eenmaal naar een beurs voor meer informatie. Het is belangrijk dat je hier je promotiemiddelen klaar hebt staan. Stel bijvoorbeeld van tevoren al pakketjes samen met diverse soorten promotie en reclame artikelen. Pennen met eigen logo zijn ideaal om snel en eenvoudig te verspreiden.

Welke pennen dienen als relatiegeschenk

De duurdere pennen dienen veelal als relatiegeschenk. Je kunt hierbij denken aan de balpennen of vulpennen van Parker. Deze pennen gaan vaak al richting de 10 a 100 euro per stuk. Stuur jouw belangrijkste zakenrelaties een Parker pen. Wil je het helemaal goed aanpakken? Laat dan je pennen graveren met je eigen bedrijfslogo. Gegraveerde pennen geven uw bedrijf iets unieks mee en triggert hetzelfde effect als doorzichtige of plastic visitekaartjes. Realiseer een wow-effect en je hebt direct het respect van een potentiele klant verdient.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here