Oppas van 6 baby slangen .

0
9
blog placeholder

Waar ben ik aan begonnen, ik zit  driftig te googlen om de baby slangen te bestuderen en hun gedrag en eet patroon te volgen , eigenlijk is het meer een studie om te weten hoe je hier mee om moet gaan . Een slang was in mijn ogen doodeng , altijd als er weer een op tv verscheen ging er een siddering door me heen en de manier hoe dit beest met een prooi om ging gewurgd tot de dood er op volgde brrr. Inmiddels toch wel een beetje over die angst heen gezet door begin augustus heb ik een konings python vast te houden , het was een flinke python maar verbaasd voelde ik zijn huid door mijn handen glijden .

Met respect keek ik later toe hoe hij zijn prooi wurgde en besefte, dat dit toch wel een milde en snelle dood was de muis had volgens mij er geen benul van wat er gebeurde . Alles met alles vond ik het achteraf wel dapper van mijzelf, een konings python vasthouden en daarna nog eens bekijken hoe hij zijn prooi naar binnen werkte .Nu staan er zes hier in huis en ja oke ze zijn nog klein en eigenlijks ook wel aandoenlijk onwennig en soms wat onhandig kruipen ze over elkaar heen .

Ik ga maar weer verder met mijn studie op google ,natuurlijk wil je zoveel mogelijk weten over deze dieren en ze een goede start geven in hun jonge leven . Maar dit is ook weer dubbel hoort een slang wel thuis in een terra ? hier zullen de meningen wel weer over verschillen . Want hoort een vis eigenlijks ook niet in groot water te zitten ? ….in heel veel huishoudens staan dus toch ook aquariums , daarom zeg ik…. het is soms dubbel .

 

                                                                 reptielen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here