Nominaties Datingsite van het Jaar bekend gemaakt

0
5
blog placeholder

 Een spannende tijd voor veel bedrijven die een hoop tijd steken in hun website: de Website van het Jaar verkiezing wordt binnenkort weer gehouden, en onlangs zijn de nominaties bekend gemaakt.
Datingsites is een van de categorieen waarin een beste en meest populaire datingsite worden bepaald.

Daar waar er vorig jaar nog maar negen nominaties in deze categorie te vinden waren zijn er dit jaar maar liefst 11 datingsites genomineerd voor deze verkiezing. Opvallend is dat er wel datingsites voor hoog opgeleide singles bij staan, maar geen niche datingsites voor bijvoorbeeld Christelijk contact of vegetariers.

De genomineerde websites van dit jaar zijn:
 -Paiq
-Relatieplanet
-Lexa
-eDarling
-Pepper
-Parship
-e-Matching
-SinglesUnited
-Limelinq
-Badoo
-Sense Dating.

De lijst van genomineerden is hiermee exact gelijk aan die van vorig jaar, waarbij aangetekend dat dit jaar Badoo en Sense Dating het rijtje hebben aangevuld. Deze nieuwe sites behoeven misschien wat introductie.
Sense Dating is een datingsite die niet in een bepaalde niche opereert. Ze laten de internetdater geen lange vragenlijsten invullen en ook persoonlijkheidstesten zijn taboe. Waarom Sense Dating als relatieve nieuwkomer zo goed is is ons niet helemaal duidelijk. Qua bezoekersaantallen zal het vermoedelijk niet storm lopen bij deze datingsite, gezien het feit dat ze weinig adverteren.

We zijn benieuwd wie de prijs voor beste datingsite in de wacht gaat slepen, al is een dergelijke verkiezing altijd wat subjectief. De meest populaire site, vorig jaar gewonnen door Relatieplanet, is wat dat betreft belangrijker. Relatieplanet loste meervoudig winnaar Paiq af. Zal het Paiq lukken om dit jaar een come-bakc te maken en weer de beste datingsite van Nederland te worden?

De uitslagen van de Website van het Jaar verkiezing worden 14 november bekend gemaakt in Amsterdam. Stemmen kan in de periode van 6 september tot en met 25 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here