Loverboy .

0
19
blog placeholder

Al lang  zijn de lange bontjassen en leren petten vervangen voor merk kleding en voeren Armani en Gucci de boventoon . Niet meer zo als vroeger te herkennen de soul is al lang geen soul meer , funk rock hip hop hebben inmiddels plaats gemaakt .De  dure bmw  waar een knappe frisogend jonge man zijn weg vervolgd  ,is de hele dag druk in de weer want er moet hard gewerkt worden . Zakenman noemen zij zich tegenwoordig en naar het schijnt gaat het hun goed af , maar schijn is bedrog deze man  verdiend zijn geld net als vroeger  uit  vrouwenhandel .

De vrouw word zakelijk uitgekozen door de man en hij zet alles in het werk om een goede indruk bij haar achter te laten .Hij overlaad haar vaak met kado,s en laat  haar baden in luxe , mooie sieraden pronken aan haar lijf en de etentjes worden steeds romantischer en het duurt niet lang meer of de vrouw is tot over haar oren verliefd .Nooit meer zou zij zonder haar Don Juan kunnen leven en zou alles voor hem over hebben …. maar de Don Juan heeft heeft alleen maar een investering in haar gedaan , het geld wat hij allemaal voor haar heeft ingezet zal toch  ….zonder dat vrouw dit weet terug betaald moeten worden . Zonder op de details in te gaan weet iedereen inmiddels wel waar deze vrouw terrecht komt .

De loverboy van tegenwoordig in uiterlijk niet meer te herkennen als vroeger en zien er vaak als een rijke yup uit en hebben kennis van vele zaken uit het leven , taal gebruik netjes en beschaafd en weten mensen vaak te vermaken en soms hebben jonge vrouwen het idee dat deze geweldig ogende man wel eens een student van goede huize kon zijn … de loverboys hebben zich in de loop der jaren kundig aangepast .Vaak richten zei zich op een kwetsbare groep jonge meisjes , het liefst meisjes met een lichte verstandelijke handicap deze zijn makkelijk te beinvloeden en brengen hun veel geld op .Af en toe als een meisje in verzet komt zal deze de wraak van de loverboy gaan voelen , de loverboy laat meteen ook de andere meisjes  zijn grens zien en dat die niet te overschrijden dient te worden .

Eigenlijks zijn loverboys niet meer dan niksnutten en uitbuiters , het woord werken past vaak niet in hun straatje en willen hun aanzien afdwingen via macht .Gelukkig is de positie van veel vrouwen ook veranderd  en zullen de meesten zich niet meer in willen laten met zulke type,s , toch trappen er nog veel in hun val .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here