Liegen op een datingsite

0
10
blog placeholder

Wie kent gratis dating tegenwoordig nou niet, je kan er gratis flirten en daten. De meeste mensen zullen ook wel iemand kennen die iemand via een datingsite heeft ontmoet of zelf iemand heeft leren kennen op een relatiesite. Allemaal leuk en aardig, maar voordat het zo ver is, moet je natuurlijk wel actief deelnemen op een datingsite. En, eenmaal op een datingsite kan je tegen aardig wat leugens. Liegen op een datingsite leidt uiteindelijk tot ontmaskering en verkleint je kansen iemand te vinden. Lees onze 10 datingtips hoe je wel kunt daten.

Gebruik oude foto
Iedereen wordt een dagje ouder en foto’s zijn dan niet meer up to date. De verleiding om een foto van toch wel een aantal jaar terug te plaatsen is dan wel erg verleidelijk, maar niet eerlijk.

Liegen over uiterlijke kenmerken
In een profiel wordt vaak gelogen over onder andere gewicht, lengte, postuur en leeftijd. Singles proberen net wat aantrekkelijker voor de dag te komen, het aanbod is immers groot en opvallen is dan toch wel een must.

Wel of geen relatie
Je hebt contact met iemand via de mail, chat, whatsapp of telefoon, kom je er achter dat iemand helemaal niet single is. Dat voelt als een grote leugen. Je doel is om iemand te vinden voor een relatie en dan verwacht je contact geen relatie heeft.

Leugens in het algemeen
Sommige mensen kunnen van alles aan elkaar lullen, er wordt van alles verzonnen om een goede indruk te maken. Er wordt bijvoorbeeld gelogen over een goede baan, huis of een hobby. Eigenlijk kan er overal wel over gelogen worden.

Wanneer je op een gratis datingsite staat ingeschreven, wees je er dan van bewust dan niet iedereen de waarheid spreekt. Een klein leugentje om een paar kilo is minder erg als dat iemand allang een relatie blijkt te hebben. Wees gewoon alert en onthou wat er gezegd wordt. Eventueel even je date van te voren Googlen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here