Leuk online chatten met vreemden

0
139
blog placeholder

BELANGRIJK: op de chatwebsites is het enkel toegestaan een normaal leuk gesprek te voeren. Erotisch getint chatten of cammen is niet toegestaan!Waarom online chatten?
Online chatten is leuk en gezellig, het feit dat je chat met vreemden maakt het nog leuker. Je kent de ander niet en weet dus totaal niet wie hij is. Wat vind je chatpartner leuk om in het dagelijks leven te doen, zijn er onderwerpen die jullie beide zeer aanspreekt? Chatten met vreemden, gewoon een keer proberen

Waar kan ik online chatten?
Er zijn vele websites waar je online kan chatten, er zijn websites waar je met de hele groep in 1 chat zit maar ook websites waar je 1 op 1 chat met een vreemde. Op bijvoorbeeld chatten24.nl is dit laatste mogelijk. De chats waar je met een hele groep inzit kan je meestal op forums vinden van bijvoorbeeld een vereniging.

Hoe kan ik online chatten?
U kunt gewoon met een browser online chatten, u heeft meestal wel flash nodig (adobe flash player) waarschijnlijk heeft u dit al geinstalleerd. Dit omdat dit programma voor heel veel websites nodig is. Zo niet, dan kunt u dit gratis downloaden. Bij enkele websites kan je chatten zonder een account te hoeven aanmaken, geheel anoniem dus. U kunt er ook voor kiezen te chatten met account, minder privacy maar wel meer zekerheid op echte serieuze chatters.

Zit er gevaar aan online chatten?
Zolang u geen belangrijke gegevens deelt met de chatters zoals een bankrekening nummer of uw adres dan zitten er bijna geen gevaren aan online chatten. Ben je het niet eens met wat de andere chatter vraagt of doet rapporteer de persoon en start een nieuwe chat met een nieuw persoon.<

Denkt u online chatten is niks voor mij?
Gewoon een keer proberen! Gewoon lekker gezellig chatten met onbekende en praten over wat er in je voor komt. De dagelijkse onderwerpen, leuke attractie parken of gewoon of het lekker weer is bij jouw!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here