Krantenwijk Lopen

0
48
blog placeholder

Lekker geld bijverdienen wie wil dit nu niet? Dan is krantenbezorger mischien wel iets voor jou lekker in je vrije uurtjes kranten bezorgen. Goed betaald krijgen en makkelijk werk doen dan moet je echt een krantenwijk nemen
.
Maarja waar begin je nu want mischien heb jij er al wel eens over aangedacht om een krantenwijkje te nemen maar weet je niet echt waar je nu moet beginnen? in dit artikel over het lopen van een krantenwijk zullen wij jou proberen een stap vooruit te helpen.

Krantenwijk:
Wat is dit nu eigenlijk? Een eigen krantenwijk is een wijk die jij in beheer hebt waar jij als bezorgen de kranten moet afleveren. Je kunt wel zeggen dat jij een soort van manager bent wan jou wijk! Ja dat klikt best stoer niet? Natuurlijk is het allemaal niet zo heel makkelijk om een krantewijk te krijgen want waarom zouden jou nu deze baan moeten geven heb je daar al eens overna gedacht?
Voordat je bijvoorbeeld gaat soliciteren is het altijd verstandig om van te voren samen met je broer, zus of ouders even een klein lijstje te maken met dingen die bij jou passen. Ben je bijvoorbeeld heel erg snel, of ben juist sloom? sommige dingen moet je natuurlijk niet direct vertellen. Want je wilt wel die baan kijgen natuurlijk probeer daarom een lijstje te maken met jou sterke punten.

Wanneer kan ik een krantenwijk lopen:
Eigenlijk kun je beginnen met een krantenwijk als je 13 jaar oud bent en of je nu een jongen of een meisje bent dat maakt niks uit. Ook doet het er niet toe of je bijvoorbeeld heel slim bent of goed kan rekenen of dat je juist goed bent in gamen. Voor het lopen van een eigen krantenwijk moet je lekker sportief zijn en niet lui zijn om te lopen, fietsen, of sceeleren. Want als je geen zin hebt om kranten bezorgen zal dit baantje natuurlijk niks voor jou wezen.
Wij hopen dat je wat aan deze informatie hebt en dat je veel plezier zult gaan hebben met het lopen van jou eigen krantenwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here