Kies de juiste roos!

0
17
blog placeholder

 Door de jaren heen hebben de verschillende soorten kleuren rozen allemaal een betekenis gekregen. Het is dus zaak dat je weet welke kleur rozen voor welke situatie geschikt is. Een grote bos rode rozen geven voor iemand zijn verjaardag kan bijvoorbeeld nogal wat vragen oproepen.

Verschillende kleuren rozen

Rode rozen staan voor de liefde en romantiek. Dit is algemeen bekend en daarom geven veel geliefden elkaar vaak een grote bos rode rozen. Het aantal rozen kan staan voor het aantal jaren dat de relatie duurt. Een echte ‘klassieker’ is om rozen te laten bezorgen als verrassing. Bloemen bezorgen is erg makkelijk geworden door de vele online aanbieders.

Witte rozen staan voor onschuld en puurheid. Ook worden witte rozen vaak gebruikt om een vriendschap uit te drukken of om respect voor iemand te tonen.

Gele rozen staan voor alles wat energievol is en vreugde uitstraalt. Oranje rozen hebben ook deels deze betekenis maar stralen iets meer warmte uit.

Tot slot zijn er nog de groene en roze roos. Groene rozen worden het minst van alle kleuren rozen gebruikt omdat ze gewoonweg minder veel gekweekt worden. Voor roze rozen geldt dit eigenlijk ook. De eigenschappen van roze rozen zijn echter dankbaarheid en geluk.

Bloemen bestellen

Nu duidelijk is waar elke kleur roos voor staat is het tijd om de juiste roos te kiezen en te bestellen. Bloemen bestellen is tegenwoordig erg makkelijk online te doen. Sommige aanbieders bieden zelfs de standaardservice dat bloemen nog dezelfde dag bezorgd kunnen worden, mits ze voor een bepaalde tijd besteld zijn. Je hoeft dus de deur niet meer uit om iemand een mooie bos rozen of andere bloemen cadeau te kunnen doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here