Juwelier Cober Oss biedt exclusieve collectie trouwringen.

0
39
blog placeholder

Juwelier Cober in Oss is een juwelier en goudsmit gespecialiseerd in trouwringen. Alle toonaangevende merken trouwring zijn te krijgen en doorgaans zijn dat sterk gelimiteerde trouwringen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid een trouwring te laten maken op verzoek. Die zijn dan volstrekt uniek en dus heel bijzonder.

 

Naast trouwringen heeft Cober Juweliers ook een webwinkel, waar een breed aanbod te vinden is aan juwelen, trouwringen, verlovingsringen etc. Ook kan via de website een afspraak gemaakt worden om een ring te laten maken of om goud, edelstenen of oude juwelen te laten taxeren en verkopen. Ook is het mogelijk om oude juwelen te laten omsmelten en de materialen te gebruiken voor nieuwe sieraden.

 

Behalve juwelen en trouwringen biedt Cober ook verlovingsringen aan. Die zijn via de website te krijgen en ook hiervoor kan een afspraak gemaakt worden. Een op maat gemaakte verlovingsring behoort ook tot de mogelijkheden. Op de webwinkel zijn vele voorbeelden te vinden van ontwerpen van trouwingen en verlovingsringen waardoor een indruk gekregen kan worden van de kwalitieit en creativiteit van de ontwerpers en goudsmeden van Cober.

 

Ook biedt Cober Oss horloges aan via de website en in de winkel. Ook hiervan zijn zowel toonaangevende merken als zelfgemaakte horloges te krijgen. Dit zijn dus ook unieke en bijzondere stukken die meer doen dan alleen de tijd aangeven.

 

De webwinkel biedt bovendien een schat aan informatie over de werkwijze van Cober en een uitleg over de voordelen van gerecycled goud. Zo is gerecycled goud beter voor het milieu en voorkomt het vervuiling van drinkwater in goudwingebieden.

 

Over het maken van de trouwringen is ook informatie te vinden. Zo gebruiken de goudsmeden van Cober een moderne 3D-printer om een wassen afdruk te maken van een ontworpen ring. Deze afdruk kan dan weer gebruikt worden door een speciale goudgietmachine om een unieke ring te gieten, precies zoals in het ontwerp bedoeld was.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.cober.nl

 

Contact :

Cober Goudsmeden

Houtstraat 15

5341 GG Oss

The Netherlands

Routebeschrijving

T: +31 (0) 412 651450

info@cober.nl

www.cober.nl

K.v.K. 16062005

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here