Internet maakt contact maken met nieuwe mensen makkelijker

0
12
blog placeholder

Mensen zijn tegenwoordig aanhankelijk van het internet. Even Googlen en checken wat er te doen is, wat er gebeurd is of wat iets betekend. Het is een wereldwijd zoekwoord geworden. Iedereen internet wel eens. Maar  hoe lang bestaat internet nou eigenlijk? Internet is in 1957 ontdekt door een Amerikaans onderzoeksbureau. Deze internet techniek stond natuurlijk toen nog in de kinderschoenen. In de jaren 90 is dit nog verder ontwikkeld en heeft het zo ontzettend veel veranderingen doorgaan, dat we in deze tijd zoveel plezier er van ondervinden. Mensen kunnen met hun telefoon op een snel internet netwerk hun dagelijkse bezigheden verrichten.

Daar waar vroeger je nog in moest bellen via een telefoon lijn om internet verbinding te krijgen, is nu een LAN verbinding een standaard geworden in elk huis of bedrijf of zelf bedrijfs netwerk. De download snelheid is wel meer dan duizend keer sneller geworden. Een film downloaden duur soms nu hooguit een kwartier. Het cammen via internet met een man of vrouw is nu ook veel beter. Het beeld schokt niet meer en is gewoon van goede kwaliteit

Het internet heeft deze wereld heel vele goeds gebracht, onder andere dating. Mensen van over de hele wereld kunnen nu met elkaar online communiceren met een web cam en microfoon. De kwaliteit wordt steeds beter en beter. Bellen is er vaak niet eens meer bij, hier zijn natuurlijk de telefoon maatschappijen niet blij mee. Kosteloos met een familielid of vriend / vriendin nu uren cam chatten is mogelijk.

Wat een van de positieven dingen van het internet is, is dat mensen die zich alleen voelen, nu met anderen contact kunnen leggen. Vanuit je luie stoel kan je binnen no time in een chat gesprek rake via chatroulette, een chatsite of een dating site. Contact leggen is nu heel makkelijk. Maar, kijk uit, er liggen gekke mensen op de loer om je in de maling te nemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here