Icomania: het spel van dit moment!

0
8
blog placeholder

Voor wie is het bestemd?
Icomania is een super leuke app die door iedereen gespeeld kan worden. Of je nou een scholier bent die stiekem tijdens de les andere dingen wil doen, of een kantoorganger die even wat afleiding nodig heeft tijdens het saaie papierwerk.  Natuurlijk is icomania ook ideaal als je even verveeld bent, of  wanneer  je lekker thuis – onder het genot van een wijntje of een biertje en een zak chips – op de bank zit. Ook s ’avonds voor het slapen gaan is een perfect moment. Kortom: Alle leeftijden, alle tijdstippen. Daarbij moet ik wel zeggen, ‘oudere’ mensen hebben vaak voordeel bij acteurs en plaatsen, terwijl merken en karakter s het beter doen bij jongeren.

Hoe werkt het?
Bij icomania krijg je steeds één plaatje te zien, met daarboven een aanwijzing in de vorm de categorie waar het plaatje zich in behoort. Zo komt er, als het logo van subway wordt weergegeven, merk (of brand in de Engelse versie) te staan. Onderaan krijg je een aantal letters die je ook helpen om het antwoord te vinden. Het is erg knap als je elk plaatje direct weet. Om het toch wat makkelijker te maken hebben de makers van icomania de mogelijkheid voor hints toegevoegd. Je kan een letter op de goede plaats laten zetten, of een aantal letters laten verdwijnen. Dit kan helaas maar een paar keer, voordat ervoor betaald moet worden. Minpuntje!

Alles concluderend kan ik zeggen dat icomania een super leuk spel is, die je uren lang bezig kan houden. Het is een spel voor iedereen, en voor elk moment van de dag. Af en toe heel erg pittig, maar dat zorgt ervoor dat je scherp blijft. Natuurlijk kan een hint helpen om het antwoord te vinden. Zijn je hints op, maar wil je niet betalen voor nieuwe hints? Kan je het antwoord echt niet vinden?  Klik dan hier voor alle antwoorden icomania.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here