Hoe werkt Unibet?

0
1047
voetbal in stadion

Unibet is in Europa de meest gebruikte bookmaker op het gebied van wedden op sport. Met name wedden op voetbal is in Europa erg populair. Dat zal er alles mee te maken hebben dat daar ook het meeste naar wordt gekeken. Desalniettemin kunnen we via Unibet ook op alle andere sporten wedden. Denk aan K1, MMA, basketbal, volleybal en ook ijshockey. Naast het live wedden op voetbal kan er ook in een live casino worden gespeeld. Denk aan poker, roulette en blackjack. In dit artikel leggen we uit hoe wedden op voetbal bij Unibet werkt.

In het kort

Unibet heeft de beste software beschikbaar en heeft in combinatie met de meest uiteenlopende klantenservice en veilige betaalwijzen. Registreren van een account is eenvoudig en binnen no-time kun je online wedden. Snel, simpel en veilig. De drie woorden die Unibet het beste omschrijven. Live wedden is ook een optie die door Unibet wordt aangeboden en is én blijft dé website voor online wedden. Voetbal liefhebbers kunnen eenvoudig live wedden via de eenvoudige interface op alle competities, clubs en toernooien.

Bij Unibet kan er eenvoudig betaald worden met iDeal, creditcard, Paysafecard en ook Skrill (Moneybookers).

Stappen

Het proces van Unibet:

  1. Inloggen of registreren;

  2. Geld storten met iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Skrill;

  3. Een wedstrijd of een aantal wedstrijden uitzoeken en deze vervolgens voorspellen;

  4. Wachten tot de wedstrijden zijn gespeeld en je winst incasseren.

Tips

Wedden op sport en in het bijzonder wedden op voetbal is verheven tot de kunst van het bestuderen van de statistieken. Waar veel mensen het daar nog niet mee eens zijn zien we wel een stijgende lijn in de winsten en het analyseren van de statistieken. Websites als Wat Is De Score bieden daar uitkomst.

Betaal met iDeal of met Skrill zodat je eenvoudig kunt beginnen met wedden. Ook kun je als je Skrill of een andere creditcard gebruikt eenvoudig je winst weer uit laten keren. Natuurlijk kun je het geld ook rechtstreeks over laten schrijven naar je bankrekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here