Hoe weet je of iemand wel echt vrijgezel is

0
254
blog placeholder

Vreemdgaan in het algemeen maakt een steeds groter deel uit van de maatschappij. Er wordt zelfs beweerd dat ongeveer een kwart van de mensen die een relatie hebben gehad, wel eens een keer is vreemd gegaan. Gratis Datingsites zullen hier ongetwijfeld ook een rol in spelen.

Wat ook opzienbarend is, is dat uit DNA-onderzoeken is  gebleken dat ongeveer 10 % van alle kinderen die in Nederland zijn geboren, buiten de relatie om zijn verwekt. Het zou dan gaan om 1,6 miljoen kinderen die verwekt zijn buiten de relatie om.

Hedendaags is er ook al een reclame te zien en te horen waarop het vreemdgaan wordt gepromoot. De maatschappij is toch wel erg veranderd ten opzichte van vroeger, het lijkt wel alsof vreemdgaan hoort bij de maatschappij en dat het steeds normaler wordt.

Niet iedereen is hier natuurlijk blij. Hoe kan je dan nog weten of iemand wel single is op een datingsite? Zekerheid heb je natuurlijk nooit. Er zijn wel indicaties die mogelijk kunnen wijzen of iemand wel of geen relatie al heeft.

Facebook
Dit media platform wordt vaak gebruikt voor het elkaar toevoegen en bekijken van meer foto’s van elkaar. Ook kan het iets meer zekerheid geven als je iemand zijn of haar status als vrijgezel kan zien staan. Kijk wel uit met iemand toevoegen, er kan informatie als een telefoonnummer van je opstaan die je misschien helemaal niet wil bekendmaken. Ervoor zorgen dat je je instellingen voor al je foto’s en activiteiten op prive hebt staan, is ook geen verkeerde tip. Als je dan iemand weer uit je Facebook verwijderd, kan die persoon ook niet meer jouw Facebook account bekijken.

Leugentjes
Als je al wat leugentjes in het begin ontdekt zoals bijvoorbeeld liegen over woonplaats of naam, dan kan dit ook al een indicatie zijn dat iemand geen vrijgezel is. Of je krijgt te horen dat iemand geen Facebook heeft, dat kan ook een indicatie zijn, haast iedereen heeft tegenwoordig namelijk wel Facebook.

Tegenstrijdigheden
Iemand met wie je contact hebt, verteld jou van alles. Het is wijs om goed te onthouden wat er gezegd wordt. Hoe meer er verteld wordt, hoe moeilijker het wordt om alle leugens die verteld worden, te onthouden. De kans dat iemand zich dan “verlult” wordt steeds groter. Iemand die veel liegt, heeft meestal iets te verbergen. Als je meerdere keren tegenstrijdigheden ontdekt, dan kan dit ook zeker een indicatie zijn dat er iets niet klopt.

Afspreken in de woonplaats van je date
Iemand die een relatie heeft of getrouwd is, wil natuurlijk geen date hebben in zijn of haar woonplaats. Er is altijd wel iemand die voor herkenning kan zorgen. Stel eens voor om bij hem of haar wat op het terras te gaan drinken en let dan goed op de reactie.

Slecht bereikbaar
Je hebt al langer met iemand contact, maar de tijdstippen zijn een beetje raar. Je ontvangt voornamelijk in de nacht of overdag berichten. Op sommige momenten krijg je maar weinig Whatsapp, terwijl bijvoorbeeld in de avond de meeste mensen gewoon vrij zijn. Als je samenwoont, dan zit de de momenten dat je het meest bij elkaar bent. Zo geldt dit ook voor het weekend. Een slechte bereikbaarheid op bepaalde momenten van de dag, kan dus ook een indicatie zijn.  Het voordeel als je contact hebt via Whatsapp, je kan kan zien of iemand wel of niet online is. Het staat dan heel raar er niks wordt teruggestuurd als iemand wel online is. En heeft iemand geen Whatsapp? Dan kan het zijn dat iemand weet dat jij hem of haar online kan zien. Het staat dan heel raar er niks wordt teruggestuurd als iemand wel online is. Iemand die een relatie heeft wil niet aanspreekbaar zijn als hij of zij naast hun partner op de bank zit.

Ineens ophangen of offline gaan
Het kan zijn dat je geregeld contact met elkaar hebt via de telefoon, chat of Skype.  Het kan dan voorkomen dat iemand steeds moet ophangen om een bepaalde reden of ineens offline gaat. Als dit een keer gebeurd, valt het niet op. Maar, gebeurd dit steeds vaker, dan wordt het wel een beetje raar. Wellicht word je dan teruggebeld en loopt je contact ineens buiten met je te bellen. Thuis bellen als iemand samenwoont kan ervoor zorgen dat de partner ineens thuis komt. Snel ophangen, telefoon even uit en later weer terugbellen is dan de beste optie voor iemand die zijn partner niet op de hoogte wil stellen van het telefoongesprek.

Misschien denk je nou wel dat iedereen vreemd gaat via een gratis datingsite. Nee, dat is nou ook weer niet zo. De hierboven genoemde tips zijn indicaties, het is nooit zeker als het niet zeker is. Het kan je prima helpen als je gevoel ook al zegt dat er iets niet klopt. Laat je niet blind maken, wees je er gewoon van bewust dat niet iedereen goede bedoelingen heeft. Het is gewoon nooit uit te sluiten wanneer je iemand leert kennen, dat hij of zij niet al een relatie heeft, maar de kans verkleinen dat het gebeurd is wel goed mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here