Het zetten van acrylnagels of gelnagels wordt steeds populairder

0
20
blog placeholder

Het grootste voordeel aan acrylnagels is dat het er heel natuurlijk uit ziet. Een nadeel is echter dat het heel dun materiaal is en dus snel kan breken. Een ander nadeel is dat acrylnagels geen glans hebben, als je dit wilt moet je dus zelf nog met nagellak aan de gang.

Gelnagels
Naast acrylnagels zijn er ook nog gelnagels. Bij gelnagels wordt er gebruik gemaakt van tips. Tips zijn als het ware plastic kunstnagels. Deze worden op de echte nagel geplakt en vervolgens in de gewenste lengte geknipt en in vorm gevijld. De tips worden uit eindelijk behandeld met gel. Dit kan doorzichtig zijn maar is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door middel van de gel zullen de tips het beste op de natuurlijke nagels blijven zitten.

Het voordeel aan gelnagels is dat ze super stevig zijn. Ze zullen dus minder snel breken dan acrylnagels. Bovendien zijn ze een stuk flexibeler en hebben ze een glans. Nadelen aan gelnagels is dat ze een stuk duurder zijn dan acryl nagels. Bovendien duurt het zetten ook een stuk langer dan bij acrylnagels.

Verschil tussen acrylnagels en gelnagels
De verschillen tussen acrylnagels en gelnagels zijn dus al een beetje duidelijk door middel van de voor en nadelen van beide soorten nagels. Het grootste verschil zit hem in de breekbaarheid. Acrylnagels kunnen snel breken, bijvoorbeeld wanneer je je hand stoot tegen een tafel of iets dergelijks. Gelnagels kunnen hier een stuk beter tegen. Een ander verschil is dat veel mensen vinden dat gelnagels er natuurlijker uit zien dan acrylnagels.

Wil je beginnen met acrylnagels of gelnagels dan is het wel belangrijk dat je weet wat je doet. Als je geen idee hebt wat je doet kun je je nagels beschadigen. Verdiep je dus eerst goed in het onderwerp en ga vervolgens pas aan de slag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here