Het kiezen van de perfecte trouwlocatie

0
12
blog placeholder

Vaak hebben gewilde locaties al genoeg boekingen en moet je er op tijd bij zijn. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, want wat voor locatie is nu geschikt om te trouwen? Er zijn veel mogelijkheden en misschien heb je in het begin onenigheid over het soort trouwlocatie. Bekijk naar de voor- en nadelen en maak een beslissing waar jullie beiden tevreden over zijn. Onderstaande ideeën helpen je wellicht bij het vinden van een geschikte locatie.

Het strand
Trouwen op het strand is uniek, maar niet altijd mogelijk. Het moet namelijk wel lekker weer zijn, want anders zal de regen en harde wind de sfeer verpesten. Daarom is het aan te raden om alleen op het strand te trouwen in de midzomer. Het strand zorgt voor een echt vakantiegevoel maar er kleven ook nadelen aan.

Omdat er zoveel zand ligt, is het bijna onmogelijk om op hakken te lopen. Hierdoor wordt je bijna gedwongen op slippers te trouwen. Daarnaast is het niet handig als trouwjurken een lange sluier hebben omdat deze door het zand zal slepen. Om deze problemen te voorkomen kun je eventueel houten planken neerleggen, maar dit is niet altijd toegestaan. Een loper biedt ook uitkomst.

Trouwen in een kasteel
Enkel in Brabant zijn al bijna tien kastelen gevestigd, wat betekent dat er in heel Nederland tientallen kastelen te vinden zijn. Een kasteel is groots, uniek en biedt genoeg ruimte voor een groot trouwfeest. De gebouwen zijn vaak al eeuwen oud en hebben sfeervolle ruimtes die ter beschikking worden gesteld voor zakelijke en feestelijke evenementen zoals een huwelijk. Vaak bevat het kasteel ook een mooie tuin waar eventueel de afsluiting van het feest kan plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here