Het geven van een kerstpakket

0
31
blog placeholder

De traditie van het geven van een kerstpakket aan de arbeiders is al een traditie die jaren lang mee gaat in Nederland.  Dat is niet heel gek want aan alle kanten wordt het geven van een kerstpakket gepromoot. Vele bedrijven spelen slim in op de vraag na kerstpakketten, zo bieden grote supermarkten en winkelketens de mogelijkheid aan om een kerstpakket te bestellen. Ook vind het personeel het erg leuk om een kerstpakket te krijgen en gaan ze hier eigenlijk ook wel van uit. Als een werkgever besluit om geen kerstpakketten meer te geven dan zal deze dat zeker wel te horen krijgen en het wordt hem zeker niet in dank afgenomen.

De kerstpakketten 2013

Voor het personeel is het daarom ook de grote vraag wat voor een kerstpakketten ze dit jaar weer krijgen. Voor de werkgevers is het nu dan ook de tijd om de kerstpakketten 2013 in orde te laten maken. Hiervoor zullen wij een drie aantal soorten benoemen die zeer populair zijn in 2013.

Een welness pakket als kerstpakket

Het soort kerstpakket wat steeds populairder begint te worden is het welness pakket. Dit kerstpakket is voor zowel mannen als vrouwen een zeer leuk geschenk.  Het pakket kan bij bekende drogisterijen gekocht worden maar kan ook gemakkelijk zelf samen gesteld worden. Zo kun je een mooie mand kopen en deze vol stoppen met allerlei welness artikelen zoals zeepjes, handdoeken en meer. Vaak wordt dit pakket erg gewaardeerd.

Het wijnpakket voor kerstmis

Een ander leuk en vooral origineel pakket is het bekende wijnpakket. Zo kun je een aantal feestelijke wijnen kopen speciaal voor de kerst dagen. Het voordeel hier aan is dat het echt als een kerst geschenk gebruikt gaat worden, want met de kerst dagen drinken de meeste mensen wel een wijntje bij het kerst diner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here